REAKCIJA IZ „AUTOTROLEJA“: Autobus GB 806 nije se zapalio, došlo je do blokade kočnica te se pojavio dim

Foto: Mihael Haraminec

Iz „Autotroleja“ su reagirali na netočnu informaciju koja se pojavila na društvenoj mreži Facebook odnosno na stranicama nekih riječkih portala kako je došlo do zapaljenja jednoga njihovog autobusa

Do kvara na autobusu došlo je jučer u večernjim satima, a neki riječki portali prenijeli su kako je došlo do zapaljenja autobusa. Iz „Autotroleja“ danas negiraju tu informaciju a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

„Obzirom na neistinite tvrdnje i objave koje su objavili pojedini Internet portali, ovim putem Vam dostavljam kratku službenu informaciju o događaju na autobusu GB 806 u kasnim večernjim satima 10. siječnja 2017. godine.

Naime, na putu prema punionici stlačenog prirodnog plina, na raskrižju na Mlaci, na autobusu garažnog broja 806 došlo je do blokade kočnica te se pojavio dim.

Vozač je reagirao na apsolutno ispravan način te je kako bi spriječio eventualan požar, na kočnice i kotače ispraznio sadržaj vatrogasnog aparata. U tijeku je defektaža na vozilu, a kako bi se ustanovili konkretni uzroci ovog kvara.

Znači autobus nije gorio, nije bilo niti plamena, već samo dima, a niti je došlo do samozapaljenja vozila.

Nitko nije ozlijeđen, te obzirom da je vozilo bilo na putu za punionicu, nije bilo na liniji i u njemu nije bilo putnika.“, stoji u priopćenju pristiglom iz „Autotroleja“.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari