PREDVODNIK U NAUTIČKOM TURIZMU

Video | Rekordna godina za ACI marine! Evo što to znači za izgradnju buduće ACI marine Rijeka

Godina 2022. za ACI marine bila je rekordna – ostvareno je gotovo 248 milijuna kuna prihoda. Više u video prilogu!

Najveći lanac marina na Mediteranu i regionalni predvodnik u nautičkom turizmu – ACI – u 2022. godini ostvario je gotovo 248 milijuna kuna prihoda, što predstavlja rekordan rezultat u 40 godina dugoj povijesti tvrtke.

”Usprkos tome što je prethodna godina bila izazovna po pitanju svih onih poremećaja u smislu povećanja cijena inputa i događanja u Ukrajini, zadovoljan sam ostvarenim rezultatima. Mislim da su djelatnici pokazali svu onu ljepotu nautike cjelokupnom tržištu i da reakcija na sve to nije izostala. U konačnici amo ostvarili rezultat kojim možemo biti ponosni.”, poručio je predsjednik Uprave ACI Kristijan Pavić.

Tijekom prošle godine u sustav marina uloženo je 58,4 milijuna kuna što predstavlja samo jedan u nizu postignutih strateških iskoraka.

U 2023. godini ACI će težiti daljnjem ostvarenju postavljenih ciljeva što znači nastavak ulaganja u marine, s posebnim naglaskom na izgradnju buduće ACI marine Rijeka.

”Predana je studija utjecaja na okoliš. Očekujemo da će uskoro biti prihvaćena. Nakon toga nadamo se uskoro dobivanju lokacijske dozvole, potpisu koncesijskog ugovora i ako bude bilo sve kako treba, a ne vidim razloga da ne bude, krajem godine krećemo sa radovima.”, rekao je član Uprave ACI za investicije, razvoj, marketing i maloprodaju Josip Ostrogović, donosi Kanal Ri.

Više pogledajte u video prilogu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari