VELIKI INTERES ZA SKIJANJE

Galerija | Riječkoj agenciji stiglo već 1000 predregistracija za skijanje u 2024. No termin zimskih praznika je još nejasan!?

Pomalo nevjerojatna vijest stiže iz riječke putničke agencije KnockOut Travel s kojom je ove zime putovalo više od 5.000 tisuća skijaša, a koja već u ovom trenutku broji tisuću predregistriranih putnika za iduću godinu

Zimska sezona je tek završila, no izgleda da putnici ove riječke agencije nikako ne žele propustiti novu zimsku avanturu i već sada su se predregistrirali kako bi prvi saznali informaciju o narednim putovanjima.

Kontaktirali smo putničku agenciju KnockOut Travel koja trenutno ima vodeće brojke u Hrvatskoj kada je riječ o skijaškim putovanjima za mlade. Zanimalo nas je njihovo mišljenje o novom prijedlogu Ministarstva znanosti i obrazovanja što se tiče održavanja zimskih praznika u dva dijela.

Prevladava optimizam

Njihov odgovor po pitanju javne rasprave za ‘cijepanje’ zimskih praznika bio je i više nego iznenađujući. Kažu su da su prilično optimistični po pitanju odluke o praznicima te da vjeruju kako će se isti ipak realizirati po starom modelu te će sukladno tome učenici ipak dobiti priliku za odlazak na skijanje.

Čini se da su u jednakoj mjeri optimistični i njihovi putnici, s obzirom da su već sada iskazali iznimno veliki interes za skijanje.

Iz KnockOut Travela poručuju kako bi im bilo drago da svi putnici koji s njima putuju budu ujedno i na praznicima, a hoće li to tako biti preostaje nam samo da sačekamo konačnu odluku Ministarstva.

Prijedlog novog školskog kalendara

Prisjetimo se, Ministarstvo obrazovanja objavilo je prijedlog novog školskog kalendara prema kojem se zimski školski praznici održavaju u dva dijela. U tom slučaju učenicima se ograničava odlazak na skijanje u drugom tjednu kalendarske godine, što znači da mogu otići isključivo u novogodišnjem terminu kada su cijene -strahovito veće.

Javna rasprava o novom planu školskih praznika otvorena je do 31. ožujka.

KnockOut Travel je vodeća putnička agencija za skijaška putovanja u Hrvatskoj

KnockOut Travel je riječka putnička agencija čiji je fokus na organiziranim skijaškim projektima koja nerijetko kombiniraju sa zabavnim programom pa sukladno tome često djeluju u festivalskom izdanju. Ovogodišnja brojka njihovih putnika pokazatelj je da su se profilirali kao jedni od vodećih kada je riječ o skijaškim putovanjima.

KnockOut Travel je ove zimske sezone odradio desetak grupnih skijaških projekata na kojima je uživalo nekoliko tisuća putnika iz svih djelova Hrvatske. Oni djeluju već dvadesetak godina, a najprepoznatljivi su po KnockOut Snow Festivalu koji je ujedno i najveći hrvatski skijaško-glazbeni festival.

Svoju su ponudu širili kroz godine pa su tako razvili sve popularniji Školski Skijaški Kamp na kojem uživaju osnovnoškolci.

Budući da je riječ o putničkoj agenciji koja je kreator originalnih projekata, a ujedno ima i pregršt iskustva s takvim tipom putovanja, ove su godine krenuli s organizacijom Obiteljskih skijanja koja su se pokazala iznimno uspješnima.

Dok je jedna ski sezona za nama, nikad nije prerano za planiranje nove zimske avanture. Predregistracije za sve skijaške projekte su već u tijeku na službenoj web stranici KnockOut Travela – https://knockout-travel.hr/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari