NAGRADE NAJBOLJIMA

(RI TV) U Viškovu nagrađeni najbolji sportaši; Pogledajte kako su u uvjetima pandemije postigli uspjeh!

Foto: Mateo Levak/Riportal

Na novom dječjem i sportskom igralištu u Marinićima danas su dodijeljene nagrade i priznanja sportašima i klubovima s područja Viškova za najbolja sportska postignuća u 2020. godini

Odluku o nagrađivanju donijelo je Općinsko vijeće na sjednici 31. ožujka, a dodjela je održana na današnji Međunarodni dan sporta kako je to i predviđeno općinskom odlukom.

Više u VIDEOPRILOGU:

Nagradu za najbolje postignuće u muškoj kategoriji (pojedinačno) dobio je Fran Miholjević, višestruko nagrađivani biciklist koji je trenutno član Kolesarskog kluba „Adria mobil“ iz Slovenije.

Najbolje postignuće u ženskoj kategoriji (pojedinačno) ostvarila je Lorena Jurišić. Lorena je članica Kickboxing kluba Sušak i Taekwon-do klub Rijeka te nositeljica majstorskog zvanja u taekwondou ITF.

Nagradu za najbolju sportsku ekipu u muškoj kategoriji osvojio je Atletski klub Viškovo.

Zahvaljujući svojim predispozicijama i odgovornim pristupom treninzima perspektivni su članovi 20-ogodišnji Karlo Čović Marić i njegov godinu dana mlađi brat Sandro Čović Marić tijekom 2020. godine na brojnim natjecanjima u različitim kategorijama (bacanje kugle, diska i bacanje kladiva) osvojili niz od 9 prvih, 8 drugih i 2 treća mjesta.

Nagrada za najbolju sportsku ekipu u ženskoj kategoriji pripala je Twirling klubu Viškovo kojeg čine djevojčice i djevojke koje žive na području Viškova i okolice.

Osim nagrađenih pojedinaca i klubova odnosno njihovih predstavnika, na današnjoj prigodnoj svečanosti bili su općinska načelnica Sanja Udović sa zamjenicima Snježanom Podobnik i Denisom Mladenićem, tajnik Zajednice sportskih udruga Općine Viškovo Dino Klaić te član općinskog Odbora za sport kulturu i tehničku kulturu Franjo Jardas.

Nagrađenima u pojedinačnoj kategoriji pripao je novčani iznosu od 5.000,00 kuna, a u ekipnoj kategoriji 10.000,00 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari