RIJEČANI MASOVNO „SELE“ U ZAGREB: Tisuće Riječana na dočeku Vatrenih!

Photo: Ilustracija (Goran Kovacic/PIXSELL)

Danas je na Autobusnom kolodvoru u Rijeci vladalo opsadno stanje, tražila se „karta više“ za polazak u Zagreb na doček naših Vatrenih. Dolazak svjetskih doprvaka na Trg bana Jelačića očekuje se oko 14.30 sati

Prijevoznici su očekivali ovakvu situaciju i uveli dodatne linije prema Zagrebu, no čini se ipak njih nedovoljan broj kako bi se ispunili svi zahtjevi mnogobrojnih zainteresiranih navijača.

Autobusni prijevoznik Arriva je za danas putnicima darovao i promo kod s 20% popusta za putovanje na polascima prema Zagrebu. Na www.arriva.com.hr trebalo je samo preuzeti promo kod i kupiti kartu online kako bi ostvarili 20% popusta na polascima Arriva Hrvatske.

Tijekom prijepodneva mnogi Riječani krenuli su prema hrvatskom glavnom gradu i u vlastitom aranžmanu, svojim vozilima ili kombi-vozilima s grupom prijatelja-navijača hrvatske nogometne reprezentacije.

Svim Riječanima koji su krenuli ili kreću put Zagreba želimo sretan put i – ne štedite glasnice!

S posebnim uzbuđenjem u glavnom gradu, ali i u cijeloj Hrvatskoj, očekuje se povratak hrvatske nogometne reprezentacije koja je na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji osvojila drugo mjesto, a kapetan ‘Vatrenih’ Luka Modrić proglašen je najboljim igračem turnira.

Zrakoplov hrvatskoga nacionalnog avioprijevoznika Croatia Airlinesa  Airbus 319 trebao bi iz Moskve prema Zagrebu poletjeti u 11 sati, a u  Zračnoj luci Franjo Tuđman očekuje se oko 13.30 sati. Iz  Croatia Airlines s ponosom ističu da je s njihovim zrakoplovom u Hrvatsku 1998. godine vratila i “Ćirina reprezentacija” nakon osvajanja brončane medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj.

Doček nogometne reprezentacije organizirali su Grad Zagreb i Hrvatski nogometni savez, a redatelj je Krešo Dolenčić.

Od 13 sati budite uz RTL kada ćemo UŽIVO prenositi spektakularni doček hrvatskih šampiona u Zagrebu. Cijela Hrvatska bit će na Trgu bana Jelačića, a naši reporteri pratit će svaki trenutak dočeka, od vožnje reprezentativaca u otvorenim autobusima kroz glavni grad do dolaska na Trg gdje ih dočekati tisuće navijača uz pjesme Zaprešić Boysa i Mladena Grdovića. Emisiju će voditi Ana Brdarić Boljat i Ivan Vrdoljak koji će s RTL-ovim sportskim urednicima Markom Vargekom i Filipom Brkićem razgovarati o povijesnom uspjehu hrvatskog nogometa. Emisiju uređuju Borna Keserović i Antonio Vuksanović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari