RIJEČANI U ŠOKU: Preminuo Arsen Miletić, cijenjeni i omiljeni foto-kroničar “grada koji teče”

Arsen Miletić izgubio je bitku s teškom bolešću

Arsen Miletić, riječki fotograf i cijenjeni i omiljeni foto-kroničar “grada koji teče”, preminuo je u 54. godini nakon duge borbe s teškom bolešću.

Arsen Miletić bio je poznat među kolegama ali i širom, ne samo riječkom javnošću, kao vrhunski fotograf koji je znao “uhvatiti” i one trenutke u životu grada koji su kasnije, zahvaljujući njegovim fotografijama, postajali dijelom izgradnje identiteta Rijeke kao slobodnog, živahnog, jedinstvenog, dinamičnog i zanimljivog grada.

Na taj način uvelike je prerastao ulogu “fotografa-bilježnika događaja” pretvarajući se svojim radom i angažmanom u kroničara “grada koji teče”. Rado je surađivao s kolegama i medijima pa i portalom Riječanin, kojima je često ustupao neke od svojih radova kako bi se glas o nekome događaju ili pojavi što više proširio Rijekom i okolicom.

O iznimnosti njegova talenta i do savršenstva razvijenoj tehnici snimanja, što je  iznjedrilo tisuće i tisuće briljantnih  fotografija i foto kronika, možete se uvjeriti i uvidom u jednu od fotogalerija OVDJE što ih je ustupio portalu Riječanin – sve kako bi svoje dojmove o Rijeci, dinamičnom i prelijepom gradu, prenio što većem broju Riječanki i Riječana, ali i gostima našega grada.

Zbogom, dragi kolega!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari