(RIJEČANIN TV) Novinari u “raljama” maškara! Na Korzu su nas mamili pršutom a onda pokušali odvesti u “Centar za prirodnu oplodnju”!

Foto: Mirko Menalo/Riportal

Da nije bilo hrabrih momaka iz “Lifeguard” maškarane skupine, tko zna kako bi sve ovo završilo po nas…

Mala ali hrabra novinarska ekipa Riječanin/Riportala.hr danas je, zajedno s nekoliko tisuća Riječanki, Riječana i turista uživala u Maškaranom auto-rallyju Pariz-Bakar “iz prvog reda”, zapravo iz samog središta motorizirane kolone, tijekom predaha relijaša na Korzu. Čak 90-tak maškaranih vozila i više stotina dobro raspoloženih maškara priuštili su nam iskustvo kakvo nećemo dugo zaboraviti!

(FOTOGALERIJA) “CoronaVirus”, “SDP-Svaki Dan Pijem”, “Centar za oplodnju” i druge motorizirane grupe protutnjale Korzom!

Sve je bilo perfektno, zanimljivo i jako zabavno: ekipa “Odmoć na cesti” objasnila nam je kako jednostavnim ulijevanjem vina (umjesto ulja) u motor automobila,  naše vozilo možemo više-manje trajno onesposobiti za vožnju. Time su u potpunosti opravdali naziv svoje grupe!

“Hitna pomoć, Hitno Sex” pokušali su nas uvjeriti da je upravo karnevalsko razdoblje najbolje da se ljudi prepuste posve prirodnim i priželjkivanim tjelesnim aktivnostima – “može i s članovima karnevalske grupe” – dok nas je susjedna ekipa nutkala pršutom, netom izrezanim na poklopcu motora živopisno uređenog vozila.

Foto: Mateo Levak/Riportal

A tek malo dalje, ekipa “bauštelaca” pekla je ćevape na priručnom roštilju u prtljažnom prostoru svoga automobila, nudeći nas zalogajima… I baš kad smo pomislili – savršeno…

Foto: Mateo Levak/Riportal

A onda je došlo otrežnjenje! Shvatili smo da je sve zamka, priprema za ostvarenje velikoga plana u režiji ekipe “Centra za prirodnu oplodnju”. Mi, onako siti, napiti (sjećate se vina umjesto ulja u motoru? E , dio je završio u našim grlima…) i odlično raspoloženi, naivno smo rekli “DA” na poziv da razgledamo unutrašnjost posebnog vozila “Centra za prirodnu oplodnju”!

Široki ležaj u automobilu, šareni “kušinići”, prigodna glazba, i čudnovata ekipa – kojoj je teško odrediti jesu li ženske preobučene u muške ili muški preobučeni u ženske – predložila nam je da “krenemo na posao” – oplodnje.

Hmmm… ma poziv je zapravo bio za razmotriti, ali – posao prije svega, trebalo je odraditi reportažu!

Foto: Mateo Levak/Riportal

Srećom, u blizini je bila ekipa “Milicija” koju smo počeli panično zvati, ali oni su nam rekli da više nisu nadležni, i da se u Rijeci samo “naslikavaju” jer je u međuvremenu odgovorna postala – policija.

I tko nas je na kraju spasio iz čvrstog stiska momaka/žena iz “Centra za prirodnu oplodnju”? Ekipa “Lifeguard”! Dečki, nikada vam nećemo dovoljno zahvaliti! Baš poput Davida Hasselhoffa, skočili su i izvukli nas iz “Centra” gdje bi nam tko zna što radili kako bi povećali natalitet u Hrvata…

I tako je još jedna maškarana kolona “puknutih oktanaca” krenula dalje prema Kostreni i Bakru, a mi smo sačuvali našu novinarsku čast i dostojanstvo.

Živjele maškare!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari