(FOTOGALERIJA) “CoronaVirus”, “SDP-Svaki Dan Pijem”, “Centar za oplodnju” i druge motorizirane grupe protutnjale Korzom!

Foto: Riportal.hr/Mateo Levak

Maškarani rally “Pariz-Bakar” i ove je godine oduševio tisuće promatrača na svojoj ludoj ruti od Sušaka do Bakra

Najspektakularnije je, naravno, gotovo jednosatno stajanje na riječkom Korzu gdje se motorizirane maškarane grupe pobliže predstavljaju mnogobrojnim promatračima, Riječankama, Riječanima i turistima.

Živopisan događaj, jedan od najluđih vrhunaca Riječkoga karnevala, privlači pažnju posebno djece i mladih, a razdragani i pristupačni članovi maškaranih grupa zabavljaju sve oko sebe – poziraju uz svoja prerađena vozila spremna na sva iskušenja zahtjevne rute. Rute prepune “mina” kakve su vino u vozilima, priručni roštilji s vrućim ćevapima u “portapaku”, posebni nosači na vozilima za plesne improvizacije maškara….

Ove godine vidjeli smo na Korzu i “Centar za prirodnu oplodnju” na kotačima gdje su zamamni seksi “komadi” neodredivog spola privlačili sve zainteresirane na “razmnožavanje” u lijepo uređenom ljubavnom kutku, u prtljažnom prostoru posebno prerađenog “ljubavnog kombija”!

Na ovogodišnjem Maškaranom auto – rallyu „Pariz – Bakar“ u organizaciji Autokluba Rijeka sudjelovalo je više od 200 maškara u preko 60 maškaranih vozila. Nakon spektakla na Korzu “otkačena” kolona vozila uputila se na stajanku u Kostreni, a finale auto-moto ludila tradicionalno je uslijedilo na bakarskoj rivi.

Foto: Riportal.hr/Mateo Levak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari