(RIJEČANIN TV) “Pola Rijeke” na proslavi 13. rođendana Tower Centra, mjesta druženja a ne samo shoppinga!

Cijeli ovaj tjedan traje proslava 13. rođendana Tower Centera a kulminacija je uslijedila sinoć modnom revijom Juraja Zigmana, rezanjem slavljeničke torte i koncertom Damira Kedže

Spektakularna modna revija Juraja Zigmana, slavljenička torta i koncert Damira Kedže, uz već ranije najavljene posebne pogodnosti i popuste pri kupnji, privukle su jučer u riječki Tower Center, najveći trgovački centar u gradu, tisuće i tisuće oduševljenih posjetitelja i kupaca.

Zigmanova revija još je jednom sve prisutne ostavila bez daha, posebno njezin završni dio s predstavljanjem “kolekcije u crvenom”.

(FOTOGALERIJA) 13. ROĐENDAN TOWERA: Spektakularna Zigmanova revija oduševila posjetitelje

Direktorica Tower Centra Maja Baković nije mogla sakriti oduševljenje brojem posjetitelja i zanimanjem za slavljeničku tortu koju je upravo ona i razrezala te podijelila slatke zalogaje najprije oduševljenoj djeci koja su sa zadovoljstvom prihvatila rođendansku slasticu.

Direktorica Tower Centra Maja Baković ukratko nam je rekla što je sve Tower priredio svojim posjetiteljima tijekom rođendanskog tjedna te što nas još čeka u nedjelju 24. studenog kada se danom posvećenim najmlađima i zaključuje ova nikad veća i sadržajnija rođendanska proslava.

“Iza nas je 13 uspješnih godina a svim našim aktivnostima želimo pokazati da je Tower Center i mjesto druženja, a ne samo mjesto shoppinga”, rekla nam je između ostaloga Maja Baković, direktorica Tower Centra. Njezinu izjavu možete pogledati u priloženom videu.

Nakon modne revije i rezanja rođendanske torte “od tisuću tortica”, službeni dio rođendanskog slavlja zaključio je koncertom Damir Kedžo.

No rođendanska proslava nastavlja se i danas a posvećena je djeci. Poslijepodne će Ivanka i Mrle u pratnji dječjeg zbora Kap odigrati glazbeno scensku poslasticu – predstavu »Kišni razdraganci«.

Foto & video: Riječanin/Mateo Levak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari