(RIJEČANIN TV) RIJEKA MEDA: Kašetica primorsko-goranska Mednim poljupcem proslavila drugi rođendan!

Foto: Mateo Levak/Riječanin

Druga godišnjica Primorsko-goranske kašetice obilježila se uz prezentaciju rada Kašetice u 2019. godini te uz manifestaciju Medeni poljubac, degustaciju najboljih medova Zlatnog ulišta 2019, natjecanja pčelara u ocjenjivanju kvalitete meda

Prezentiran je i rad Kašetice kao i suradnja s brojnim proizvođačima iz naše Žuapnije koji su prepoznali priliku za promociju svojih proiZvoda, od kojih se dio može i kupiti u samom prostoru Kašetice.

Zamjenik župana Petar Mamula rekao je da se Kašetica u samo dvije godine uspjela brendirati kao mjesto odlične promocije naših OPG-ova te istaknuo i sve druge aktivnosti županijskog Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj.

Inače Medni poljubac se održava u Kašetici već treće Valentinovo za redom u organizaciji Udruge za promociju i primjenu ekološke pčelarske etike Biopčela i Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije.

Bojana G., Mateo L.

Opširnije u VIDEOPRILOGU:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari