(RIJEČANIN TV) ZAMET: Građane zaprepastio prebrzi “moto-egzibicionist” u mirnoj ulici uz trg prepun djece

Foto. Screenshot (video čitatelja)

Uznemireni čitatelji poslali su nam videosnimku vožnje neodgovornog motociklista

On je ne samo prekoračio brzinu vožnje gdje je ona ograničena na 30 km/h, već je “vožnjom na jednom kotaču u neposrednoj blizini Trga riječkih olimpijaca ugrozio pješake i druge sudionike u prometu”.

“U vrijeme koncerta “I ti možeš uljepšati nečije snove” za tete i barbe-pričalice, prije i poslije njega na Trgu riječkih olimpijaca boravilo je jako puno obitelji s malom djecom. Neko dijete moglo je na djelić sekunde izmaći pažnji roditelja i potrčati na cestu, a tamo je bio taj “kaskader” koji je na krivom mjestu u krivo vrijeme pokazivao svoje “vještine” vožnje motocikla na jednome kotaču”, u dahu nam je prepričao svjedok događaja koji nam je dostavio snimku sporne vožnje.

“I nije se zadovoljio jednom vožnjom, vraćao se nekoliko puta i pokazivao svoju cirskusku točku u Ulici Bože Vidasa gdje je brzina vozila ograničena na 30 km/h. A on je vozio puno brže čak i na jednome kotaču”, ogorčen je naš sugovornik uz pitanje – gdje je bila policija, kako je moguće da se ovo događa  navečer u mirnoj ulici u vrijeme dok njome prolazi velik broj pješaka, među njima i djeca?

“Nemam ništa protiv momaka koji vole motore i uzbuđenja na dva ili jednom kotaču, naprotiv. Ali ovo nije bilo ni vrijeme ni mjesto za izvođenje ovakvih egzibicija, Neka idu na mjesta primjerena i pripremljena za to. Samo da, onda ih nitko od “običnih građana” ne bi vidio i ne bi bilo zanimljivo…?”, pita se naš sugovornik.

Iako su na mnogim gradskim ulicama postavljene kamere za video-nadzor, pa tako i na Zametu, motocikliste-egzibicioniste to ne brine previše. Naime, registracijske pločice na motociku kamera za nadzor puno teže zapaža a neki motociklisti čak skidaju i tablice s motora dok se bave ovakvim vratolomijama.

O svemu ovome uputili smo pitanje i Policijskoj upravi primorsko-goranskoj a čim dobijemo odgovor objavit ćemo ga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari