Riječanka Ermina Duraj nagrađena kao jedna od najboljih PR-stručnjakinja Europe

Foto: R. Popadić

Voditeljica Službe za odnose s javnošću i protokol u PGŽ dobitnica je nagrade PRO PR Awards

Pro PR Organizacijski odbor PRO PR konferencije, u sklopu kojega djeluje i Komisija PRO PR Awards, objavio je imena dobitnika priznanja PRO PR Awards u kategorijama PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager te PRO PR Awards.

PRO PR Vision City namijenjen je gradu u zemlji domaćinu PRO PR konferencije, koji je zahvaljujući kontinuiranoj komunikaciji ostvario pozitivan publicitet na regionalnoj i međunarodnoj razini. S obzirom na to da je zemlja domaćin 17. PRO PR konferencije Hrvatska, priznanje u ovoj kategoriji pripalo je Gradu Malom Lošinju.

U kategoriji PRO PR Awards ove je godine nagrađeno 24 dobitnika iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Italije, Velike Britanije, Rusije, Belgije i Njemačke, a nagradu za svoj predani rad u odnosima s javnošću i povezanim disciplinama dobila je i voditeljica Kabineta župana- Službe za odnose s javnošću i protokol u Primorsko-goranskoj županiji Ermina Duraj.

Svečana dodjela priznanja laureatima bit će upriličena 12. travnja 2019. godine u sklopu 17. PRO PR konferencije koja će se od 10. do 13. travnja održati u hotelu Katarina u Selcu.

Program nagrađivanja PRO PR Awards utemeljen je u povodu obilježavanja 10. godišnjice PRO PR konferencije, 2012. godine, a namijenjen je pojedincima koji su na osobit način doprinijeli razvoju i pozicioniranju struke odnosa s javnošću. Do sada je ovim priznanjem nagrađeno 147 dobitnika.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views