Video | Riječanka Laura Pavlović ‘Sirkorii’ savjetima iz auto radionice do nominacije za Naj Tiktok lice godine

Laura Pavlović 26-godišnja je Riječanka koja se ne libi zasukati rukave. Istodobno, na TikToku Lauru trenutačno prati oko 136 tisuća ljudi! Upoznajte Lauru u video prilogu Kanala Ri.

Svojim poslom, koji uključuje kompletno uređivanje automobila, ruši sve predrasude. Nešto od toga snimi i objavi na TikToku što ju je dovelo do nominacije za Naj Tiktok lice godine Zlatnog studija.

“Iskreno, nisam to očekivala i nisam to baš shvatila toliko ozbiljno na početku, kada je bio prvi krug glasanja. I onda sam skužila da onak, stvarno me ljudi podržavaju i stvarno ljude to zanima. Tako da sam sad to puno ozbiljnije shvatila u drugom krugu.”, kaže tiktokerica Laura Pavlović.

Laura je u svijet TikToka uplovila sasvim slučajno

“Svi su objavljivali videa, gledali što se tamo dešava. Ja sam objavila jedan video totalno bezveze. Taj video uopće nema ni veze s mojim poslom ali postao je viralan, imao je 50 tisuća pregleda – to je tada za mene bilo viralno. I samo sam nastavila…”, pojašnjava Laura.

Na TikToku Lauru prati oko 136 tisuća ljudi. Većinom su to, kaže, Hrvati i to muškarci – ali među njima nađe se i poneka djevojka.

“Jako puno njih me pita kako uopće doći do ovog posla, koju školu treba završiti, koja je to djelatnost, kako sve to pokrenuti, koji tečaj sam upisala i tako….”, otkriva Laura.

S uređivanjem automobila počela je 2019. godine polaganjem tečaja koji uključuje osnove posla kojim se Laura bavi.

“Jako brzo nakon toga, mislim manje od pola godine, je onda došla korona. Svi smo bili doma i onda sam ja to vrijeme zapravo iskoristila da se uvježbam. Uzela sam jednu haubu s otpada i na njoj sam svašta radila, pisala ključevima i brusila i polirala, doslovno svašta. I onda sam još uz to iskoristila vrijeme da googlam, da gledam videe. I u principu samo vježba, vježba i vježba. Što više puta pogriješiš, to ćeš brže napredovati.”, otkriva Laura.

Ljubav prema poslu

Ljubav prema ovom poslu Laura je naslijedila od svojih roditelja. Suprug joj je, kaže, najveća podrška. I ono što je najbitnije, nije ljubomoran na muške pratitelje.

“Stvarno, da njega nije bilo – ovog ne bi ni bilo. Doslovno, on me uvijek podupirao i što se tiče tog našeg odnosa, kako on gleda na moj posao. Kako bih rekla, on meni vjeruje, ja njemu vjerujem i tu nema sad da se netko mora brinuti. I uostalom nisam napravila svoj profil da nađem svog partnera nego da radim i pokažem čime se bavim.”, dodaje Laura.

Isprva je to bio samo gušt i zabava, a sada…

Laura, kako iskreno kaže, preko Tik Toka i zarađuje.

“Zarađujem kroz suradnje, većinu toga kompenziramo što mi i paše u ovom trenutku jer materijal mogu kompenzirati i alate, ali naravno desi se tu i tamo i neka suradnja, da naplatim. I to je to.”, otkriva Laura.

Dana 28. siječnja saznat ćemo hoće li Laura ponijeti titulu hrvatske TikTokerice godine, piše Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari