VELIKI USPJEH

Riječanka Mila Prpić otputovala na svjetski kup u gimnastici!

Nekoliko tjedana nakon Europskog prvenstva u Riminiju, sezona Svjetskog gimnastičkog kupa se nastavlja natjecanjem u Varni. U Bugarsku su otputovale četiri hrvatske gimnastičarke i dva gimnastičara, među kojima je i mlada Riječanka Mila Prpić. Uz nju, putuju i Tina Zelčić, Sara Šulekić, Tijana Korent, Mateo Žugec i Liam Rabić. Kvalifikacije će se održati u četvrtak i petak, a finala su predviđena za subotu i nedjelju.

Za Milu Prpić iz Rijeke, ovo je prva seniorska sezona. Nedavno je, ubrzo nakon svog debija u Svjetskom kupu, izborila i finale u Antalyji krajem ožujka.

U dobroj sam formi, vježbe su stabilne i nadam se da ću u petak dati sve od sebe na gredi i parteru kako bih se plasirala u finale.

Kvalifikacije će biti dostupne nakon finala u subotu i nedjelju kao Video i Result Book besplatno putem Elevien mobilne aplikacije. Ljubitelji gimnastike moći će u bilo kojem trenutku pregledavati snimke natjecanja, koje će trajno ostati pohranjene u Elevienu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari