Riječanka tužila Grad Rijeku i dobila 1.890 kuna odštete za – uništene čizme!

Foto: Ilustracija

Ivana Miletić u prosincu prošle godine razderala je kožne čizme i čarape na okapnicu uz gradski poslovni prostor

Nije odustala, podnijela je zahtjev za naknadu štete i dok bi većina odmahnula rukom, ona je uzela stvar u svoje ruke, zatražila pravdu i – dobila naknadu za uništene čizme, donosi Novi list.

Nagodbu s Riječankom kojom se Grad Rijeka obvezao kupiti joj nove čizme vrijedne oko 2.000 kuna potpisao je gradonačelnik Vojko Obersnel.

Ivana Miletić je u prosincu prošle godine išla razviti fotografije u fotografsku radnju, gdje je na okapnici koja je trebala spriječiti prodor vode u slučaju kiše u gradski poslovni prostor razderala i kožne čizme i čarape.

„Kada se to dogodilo bila sam jako ljuta. Što bi bilo da je bilo ljeto, sva bi se bila izrezala, ako je kožnu čizmu rasparalo kao žilet… Vlasnik prodavaonice mi je pojasnio da on nema ništa s tim i da je Grad Rijeka vlasnik poslovnog prostora. Na moj prvi dopis dobila sam negativan odgovor, ali nisam odustala jer nije u redu da ne snose odgovornost za to što se dogodilo“, rekla je za Novi list ova Riječanka.

Na kraju su u Gradu Rijeci priznali njezin zahtjev za naknadom štete nakon što im je dokazala što se dogodilo.

Ivana Miletić je poručila svim građanima da budu svjesni svojih prava jer to što su »mali ljudi« ne znači da se moraju miriti sa sudbinom, piše Novi list.

VIDEO DANA: