SJAJAN USPJEHuspjeh

Riječanke izdominirale u Kairu: Klub Primorje Aqua Maris osvojio čak osam medalja na Heliopolis kupu!

Plivačice Kluba umjetničkog plivanja Primorje Aqua Maris briljirale su na 28. Heliopolis Cupu održanom u Kairu, osvojivši čak osam medalja u različitim disciplinama. Matea Butorac donijela je zlato u umjetničkom solu, dok su njezine klupske kolegice Petra Premuš i Mia Segarič osigurale srebro i broncu u tehničkim izvedbama.

Osim individualnih uspjeha, parovi iz Primorja također su ostvarili izvrsne rezultate. Segarič i Leonarda Zec osvojile su drugo mjesto u umjetničkom duu, dok su Nora Ljubetić i Dora Stanković zauzele treću poziciju. Tehnički tim, u kojem su nastupile Segarič, Ena Peričić, Mia Cvijić, Erin Krejačić, Rita Rančev, Vita Pavletić, Paula Biagini i Katja Bedić, osvojio je srebro, a jednako uspješan bio je i umjetnički tim s dodatnim članicama poput Premuš i Čop.

Akrobatska rutina donijela je treću ekipnu srebrnu medalju za Riječanke, zahvaljujući izvrsnom nastupu tima koji su činile Premuš, Segarič, Zec, Ljubetić, Stanković, Biagini, Rančev i Pavletić.

Uz natjecatelje, Primorje AM je bilo zastupljeno i u sudačkim redovima, gdje su predsjednica kluba Sanja Pavić i trenerica Marija Šavko sudjelovale u ocjenjivanju natjecanja, dajući dodatni doprinos uspjehu kluba na ovom prestižnom međunarodnom događaju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari