ČESTITAMO!

Primorje se nakon pet godina plasiralo u Premier regionalnu vaterpolo ligu

Nakon četiri odigrana turnira i posljednjim sučevim zviždukom, naši dečki su s 10 pobjeda i 1 porazom osigurali prvo mjesto u A1 Regionalnoj vaterpolo ligi, a koja prema Propozicijama ujedno i vodi u Premier regionalnu ligu od naredne sezone.

Nakon pet sezona, ovo je povratak u najelitnije regionalno natjecanje, a uvertira povratku su prvo mjesto u A1 Regionalnoj vaterpolo ligi, protekle i ove sezone. Premier regionalna liga u lijepim je uspomenama, a možemo se podsjetiti i trostrukog naslova prvaka Regionalne lige u razdoblju od 2013. do 2015.

Ovo je ujedno i ispunjenje zacrtanog cilja s početka sezone, a nastavljamo s nastupom u Prvenstvu Hrvatske i nastojanjima za plasman u prve četiri momčadi Prvenstva!

Čestitke igračima: Mauro Ivan Čubranić, Luka Babić, Kas Te Riele, Jaša Kadivec, Tin Brubnjak, Darko Brguljan, Niko Čubranić, Karlo Babić, Luka Tomić, Petar Muslim, Fabio Crippa, Viktor Tončinić, Mauro Dipić, Gabrijel Burburan, Roko Vuković, Borna Duvnjak Starčević predvođeni trenerom Igorom Hinićem i pomoćnim trenerom Bobanom Voštićem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari