OKRUGLA OBLJETNICA

Riječka kazališna radionica ”Malik” premijerom filma obilježava 20 godina rada; Evo gdje i kada ga možete pogledati!

Foto: Facebook/ Kazališna radionica Malik
Kazališna radionica Malik ove godine slavi okruglu 20 obljetnicu postojanja. Povodom toga snimljen je dokumentarni film u kojem sudjeluju bivši i sadašnji glumci, sve putem online intervjua u režiji Valentine Ban i Tajane Vučenov

Od četvrtka 8. travnja od 19.30 sati na YouTube kanalu Malik premijerno će se prikazivati dokumentarni film „MALIK 20 GODINA RADA“ kojom iz riječke kazališne radionie obilježavaju okruglu godišnjicu rada.

Režiju, snimanje intervjua pomoću Zoom platforme i montažu intervjua, fotografija, pozivnica i isječaka iz videa Malikovih predstava potpisuju bivše dugogodišnje polaznice Malika Valentina Ban i Tajana Vučenov.

Svojim originalnim mladenačkim pristupom i svježim idejama u situaciji „novo normalnog“ kreirale su nadahnut i emotivan film, rezime djelovanja prvih 20 godina rada Malika na polju kazališne umjetnosti djece i mladih odnosno s djecom i mladima u Rijeci.

“Zahvaljujemo se svima koje smo intervjuirali u filmu. Svatko je na svoj način obilježio rad Malika. Zahvala i svima drugima koji su u nekim dužim ili kraćim vremenskim periodima sudjelovali na bilo koji način u programima „Malika“ i promicanju naših ideja na polju kazališta.”, poručili su iz ove kazališne radionice.

Film traje 55 min. 15 minuta nakon premijere moguće je uključiti se u razgovor autorica filma s publikom na Zoom platformi.

Poveznica preko kojeg se možete uključiti na premijeru filma:

Poveznica preko koje se možete uključiti poslije premijere na razgovor na Zoomu:

https://us05web.zoom.us/j/85410959582?pwd=ZWVmOStFUUFZdEoyaVhXRlhiTWhaUT09

Reprize filma bit će još i 10. i 12. travnja 2021. g. s početkom u 19.30 sati također na YouTube kanalu Malika, s razgovorom na Zoomu poslije svake reprize. Poveznice za reprize će biti objavljene na Malikovim web i FB stranicama odnosno Instagramu.

Pozivamo sve da se iz ugode vlastitog doma pridružite zajedničkom gledanju u komentiranju filma, i time uveličate našu prvu okruglu obljetnicu rada u situaciji ”novo normalnog”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari