LIJEKOVI I HRANA ZA UKRAJINU

Riječke studentice organiziraju Humanitarni buvljak i koncert, sve donacije za udrugu Dobro dobrim

Foto: Facebook

Studentice Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Udrugom studenata biotehnologije Sveučilišta u Rijeci pripremaju nastavak humanitarne akcije za prikupljanje donacija za potrebite u Ukrajini

Tijekom vikenda, 23. i 24. travnja od 11 do 17 sati, očekuje nas Humanitarni buvljak koji će se održati u prostorima Exportdrva na galeriji, Grobnička riva. Kroz humanitarni buvljak svi posjetitelji moći će si udomiti odjevne komade, knjige, printove umjetničkih radova studenata i drugo.

Uz buvljak očekuje nas i Humanitarni koncert koji će se održati u subotu 23. travnja u OKC Palach od 20 do 22 sata (Kružna ulica 8) gdje će bend Restless Sea iz Labina svirati u humanitarne svrhe.

Sve prikupljene donacije kroz humanitarni buvljak i koncert bit će uplaćene udruzi DOBRO DOBRIM koja potom s prikupljenim sredstvima nabavlja lijekove, hranu i ostale potrepštine za potrebite u Ukrajini. Sve po uputama koje određuje Veleposlanstvo Ukrajine u RH.

“Pozivamo Vas da nam se priključite u ovoj humanitarnoj akciji kroz dijeljenje informacija o samome događaju ili pak sudjelovanjem u nekoj od humanitarnih akcija.”, priopćili su iz organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari