PROGRAM NUDI ŠIROK SPEKTAR ZNANJA

Riječki Filozofski fakultet objavio natječaj za upis programa cjeloživotnog obrazovanja

Foto: Facebook/Mladi u suvremenom društvu

Filozofski fakultet u Rijeci raspisao je Natječaj za upis programa cjeloživotnog obrazovanja Mladi u suvremenom društvu u akademskoj godini 2020./2021.

Pozivaju se stručnjaci iz prakse koji već rade ili su zainteresirani za rad s mladima i za mlade kao specifičnu društvenu skupinu, na prijavu na program cjeloživotnog obrazovanja Mladi u suvremenom društvu.

Natječajem će se financirati program usavršavanja za 30 polaznika, kojima će biti pokriveni troškovi školarine, puta i smještaja iz EU projekta Supporting Evidence-based Education of Youth Workers hrvatske Agencije za mobilnost i programe EU.

Program Mladi u suvremenom društvu rezultat je suradnje riječkog Filozofskog fakulteta, Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu i Sveučilišta u Ljubljani. Riječ je, jedinstvenom programu u Hrvatskoj koji nudi odgovor na jasno artikuliranu potrebu društva za obrazovnim programom utemeljenim na znanstvenoistraživačkim spoznajama o mladima kao specifičnoj društvenoj skupini.

Ovaj program stoga nudi široki spektar znanja i vještina iz više društvenih disciplina potrebnih za razumijevanje društvenog konteksta (s posebnim naglaskom na hrvatsko društvo) u kojem su mladi glavni akteri odnosno ciljana skupina.

Detaljne informacije o uvjetima upisa, načinu izvedbe program te o samom programu možete pronaći na poveznici Filozofskog fakulteta u Rijeci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari