CIJEPITE SE!

Riječki NZZJZ i dalje provodi cijepljenje bez najave; Pogledajte u kojim terminima!

Ilustracija: Riportal - M.L.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije u suradnji s Domom zdravlja Rijeka ovog i narednog tjedna nastavlja s aktivnim procjepljivanjem građana, odnosno Danima otvorenih vrata – javnozdravstvene akcije cijepljenja građana bez prethodne najave, a cijepljenje će se, kao i do sada, održati u dvorani na Zametu.

Prvi termin odražavanja cijepljenja građana bez prethodne najave održat će se ovaj četvrtak, 22.7., u trajanju od 10:00 do 18:00 sati, dok je u terminima od 8:00 do 10:00 sati predviđeno cijepljenje osoba naručenih preko svojih obiteljskih liječnika. Cijepljenje u dvorani Zamet nastavit će se i u subotu, 24.7.21., utorak, 27.7.21. i četvrtak, 29.7.21., u istim terminima i rasporedu kao i ovog četvrtka, od 8 do 18 sati.

Gore najavljeni Dani otvorenih vrata nastavak su sustavnih napora Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ u suzbijanju pandemije COVID-19, ali i spašavanju turističke sezone. Javnozdravstvene akcije Dana otvorenih vrata polučile su izniman uspjeh u suzbijanju pandemije, a samo u petak 16. srpnja u dvorani na Zametu cijepljeno je ukupno 1160 građana, odnosno njih 596 prvom dozom i 564 drugom dozom.

VIDEO DANA:

Cijepljenje je trajalo od 8 do 18 sati te je sudjelovalo 6 cijepnih timova, uključujući i tim školske medicine, a građanima su bila dostupna cjepiva svih proizvođača, kao što će to biti slučaj i u narednim javnozdravstvenim akcijama cijepljenja bez prethodne najave.

Ravnatelj NZZJZ PGŽ prof.dr.sc. Vladimir Mićović, dr.med. pozvao je još jednom sve građane da, s obzirom na sve bržu transmisiju delta soja, ne odgađaju cijepljenje te podsjetio na dostupne platforme za naručivanje na cijepljenje protiv COVID-19 – direktno putem e-mail adrese cijepljenje.poslovni@zzjzpgz.hr ili telefonom na 051/554-802, preko liječnika obiteljske medicine te platforme cijepise.zdravlje.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views