POKAZALI SU HUMANOST

Galerija | Riječki policajci humanitarnom akcijom prikupili 25 doza krvi. Zvonko je darovao krv 119. put!

Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske iznova su na djelu pokazali humanost i plemenitost darivajući dragocjenu tekućinu

U Policijskom domu u Rijeci održana je već tradicionalna akcija darivanja krvi koju organizira Aktiv dobrovoljnih darivatelja krvi Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Rijeka.

Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske iznova su na djelu pokazali humanost i plemenitost darivajući dragocjenu tekućinu. Zvonko Velčić, policijski službenik u mirovini darovao je krv 119. put, dok je pričuvnoj policijskoj službenici Jadranki Pavlak Frančišković ovo bilo 50. darivanje krvi. Akciji se pridružio i Hari Brnad, načelnik Policijske uprave primorsko – goranske kojem je ovo bilo 36. darivanje. Svi koji su se prvi put odazvali akciji darivanja krvi na poklon su dobili tenisice.

Humanitarnom akcijom prikupljeno je 25 doza krvi.

Sljedeću akciju darivanja krvi Aktiv dobrovoljnih darivatelja krvi Policijske uprave primorsko-goranske planira organizirati u mjesecu rujnu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari