PRIMORANI NA POVEĆANJE CIJENA

Riječki taksi prijevoznik: “Bili smo primorani na ovaj potez”

Foto: Riportal - M. L.

Galopirajuća inflacija i posebno povećanje cijena goriva doveli su do otežanog poslovanja u mnogim gospodarskim granama

Posebno su pogođeni oni kod kojih cijena poslovanja odnosno usluga direktno ovisi i tektonskim poremećajima na tržištu naftnih derivata, a to su prijevoznici odnosno službe koje nude uslugu prijevoza putnika.

Stoga ne iznenađuje što se i riječki taksi prijevoznik Taxi Fiume morao odlučiti na nepopularna potez – povećanje cijena svojih usluga.

No u ovoj tvrtki nikada nisu željeli ‘skrivati’ svoje cijene – dapače, smatraju ih i dalje najpovoljnijima i najkonkurentnijima u okruženju – pa redovito korisnike svojih usluga obavještavaju o novostima u svom poslovanju.

Tako su i ovoga puta na svojim profilima na društvenim mrežama korisnicima svojih usluga poručili sljedeće:

“Ovim putem želimo upoznati klijente sa novim cijenama vožnje koje vrijede od 16. lipnja 2022. godine. Vjerujemo da ste već do sada mogli primijetiti povećanje cijena što, nažalost, ne može zaobići ni #taxifiume.

Budući da su nam drastično poskupjeli troškovi poslovanja te gorivo, bili smo primorani na ovaj potez.

Želimo vam se zahvaliti na razumijevanju te povjerenju. Uvijek na usluzi, vaš #taxifiume!”, napisali su iz riječke tvrtke na društvenim mrežama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari