DOGOVORENO 99 POSTO STAVKI

Riječki vatrogasci blizu dogovora s poslodavcem

Foto: Kanal Ri

Riječki vatrogasci su blizu dogovora s poslodavcem, idući tjedan trebalo bi biti potpisivanje kolektivnog ugovora

To je zaključak današnjeg sastanka u Gradu Rijeci gdje su se predstavnici sindikata vatrogasaca našli sa sa svojim poslodavcem, to jest predstavnicima grada.

Gotovo 99 % stvari je usuglašeno, ostaje još preko vikenda usuglasiti određeni tehnički detalj i pošto je radno vrijeme vatrogasaca vrlo složena problematika, pitanje prekovremenog rada, rada u smjenama i turnusima, i kada to usuglasimo mislim da smo sljedeći tjedan spremni za potpisivanje kolektivnog ugovora.” – rekao je Marko Filipović, gradonačelnik Rijeke, piše Kanal Ri.

Ovo su detalji dogovora. “Mogu reći da smo se dogovorili oko povećanja osnovice od 10 posto, a određeni dio traženja od strane sindikata Javne vatrogasne potrojbe iskompenziran je u nekim drugim detaljima kolektivnog ugovora koji će nadam se biti potpisan tijekom idućeg tjedna.” – zaključio je riječki gradonačelnik.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari