RIJEKA ADVENT: Pred nama ludi vikend pun zabave i slasnih zalogaja!

Rijeka Advent nastavlja sa sjajnim programima na već poznatim gradskim lokacijama

Dani Adventa u Rijeci ove godine protječu u posebno vedrom ozračju, a Riječani i njihovi gosti ne kriju oduševljenje novom impresivnom dekoracijom u koju su utkani kilometri i kilometri novih lampica, tisuće i tisuće svjetlećih ukrasa, vraćajući tako sjaj perli u srcu Kvarnera.

Rijeka Advent nastavlja sa sjajnim programima na već poznatim gradskim lokacijama.

PETAK

U petak, 14. prosinca u 11 sati na Trgu 128. brigade HV Udruga Palentar priprema Božićnu Palentu kompricu, glazbeni dio preuzima Duo Brutalero, a u večernjim satima, točnije u 20 sati, zabavljat će vas uvijek dobro raspoloženi Koktelsi.

Na Trgu Riječke Rezolucije u 17 sati postat će glasno jer na pozornicu izlazi Gradska Glazba Trsat.

Na Korzu će u 18 sati nastupiti OŠ Škurinje sa svojim božićnim programom. U isto vrijeme ispred kazališta Ivana pl. Zajca počinje Božićna lutkarska radionica.

U 20 sati na Trgu Ivana Koblera možete uživati u zvukovima tamburica uz Tamburaški sastav Merak. Nakon toga prošećite se do Riječkog tunela gdje vas od 22 sata čeka Prljavi ples pod gradom 80’s.

Na Trsatskom kaštelu, u 20 sati, zapjevat će Damjan Vasiljević.

SUBOTA

U subotu, 15. prosinca, od jutarnjih sati bit će veselo na više lokacija. Božićna kazališna placa za velike i susret s Djedom Božićnjakom za male ispred kazališta, od 10 sati, bit će prava poslastica za sve uzraste.

U 10.30 sati na Korzu će nas zagrijati dječja zumba Eli, a odmah nakon plesa nove trikove pokazat će nam mađioničar Stefano.

U 12 sati u Riječkom tunelu sve će biti spremni za dječju lutkarsku predstavu u izvedbi Radosne družine. Plesna skupina Porto RI zaplesat će u 12.30 sati na Korzu. U popodnevnim satima očekuje vas nastup dječjeg zbora Tratinčice i Male Tratinčice i Božićna priča Prvih riječkih mažoretkinja.

Kružna ulica i ove subote pridružuje se Rijeka Adventu s glazbenim i plesnim programom koji počinje u 16 sati.

U popodnevnim i večernjim satima zabava će se preseliti na trgove.

Na Trgu Riječke rezolucije u 17 sati na pozornicu izlazi band Abrakadabra, a na Trgu 128. brigade HV u 20 sati očekuje vas Stand up komedija Luke Orlića i koncert grupe Jed Becker’s. Na Trgu Ivana Koblera od 20 sati zabavljat će vas Zsa Zsa.

Magic Rock band svoj nastup zakazao je za 20 sati na Trsatskom kaštelu.

I za kraj vikenda spustite se u riječko podzemlje gdje vas od 23 sata očekuje Retro Elektro.

U Riječkom tunelu, tijekom cijelog Rijeka Adventa, očekuje vas sajamska prodaja, prezentacije OPG-ova i vinara, ugostiteljska ponuda i kazališne predstave za najmlađe posjetitelje. U večernjim satima, petkom i subotom, tunel će biti rezerviran za nezaboravne tulume, koji će trajati duboko u noć.

Brojne okuse regije i ideje za marende kroz cijeli prosinac potražite na Ri Gastro Adventu, na Trgu Riječke rezolucije. Veliki izbor tradicionalne božićno-novogodišnje ponude prigodnih jela poput sarmica u lepinji, divljeg burgera, „Riječkog ribljeg škartoca“, Cubana sendwicha, Germknedla te slatkih zalogaja.

I još puno toga, a sve detalje i raspored programa manifestacije Rijeka Advent možete pronaći na mrežnoj stranici www.RijekaAdvent.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari