NEKA NAM JE SA SREĆOM!

Galerija | Rijeka bučno i veselo ušla u 2023. godinu, pogledajte kakva je atmosfera bila na dočeku na Korzu!

Više tisuća ljudi sudjelovalo je na organiziranom dočeku Nove 2023. godine ispred pozornice na Korzu na kojoj je nastupilo troje izvođača

Kao i svake godine, još oko 22 sata na Staru godinu na Korzu nije izgledalo da će biti tako bučno, raspjevano i veselo. Međutim, kako su minute promicale povećavao se i broj onih Riječanki, Riječana i gostiju koji su poželjeli ispratiti staru i dočekati novu godinu u društvu svojih sugrađana, uz glazbu i u dobrom raspoloženju.

Na pozornici smještenoj na Korzu, uz Trg 128. brigade Hrvatske vojske, program dočeka Nove godine u organizaciji Grada Rijeke započeo je u 21 sat kada je pridošle posjetitelje glazbom ‘zagrijavao’ DJ Voljen Korić.

Pogledajte video prilog Kanala Ri:

Atmosfera se postepeno zagrijavala da bi slavljeničko raspoloženje potpuno obuzelo prisutne nastupom grupe Vatra čiji je frontmen Ivan Dečak itekako znao izazvati oduševljenje publike koja je zajedno s njim zapjevala najveće hitove grupe.

Nekih 45 minuta prije odbrojavanja ulaska u Novu godinu na pozornicu je stigao i hvaljeni Queen Real Tribute Band koji je vjernom izvedbom najvećih hitova legendarne grupe Queen do kraja raspametio publiku – We Will Rock You, We are the Champions, Another One Bites the Dust, Crazy Little Thing Called Love, Bohemian Rhapsody…gromovito su porštali iz zvučnika za opću ‘ludnicu’ na Korzu

Gradonačelnik Rijeke Marko Filipović okupljenima je u ponoć, uz šampanjac, s pozornice čestitao 2023. godinu a sve je popraćeno gromovitim zvukom na stotina ispaljenih raketa i petardi koje su u riječkoj noći, u režiji građana, gotovo u potpunosti zamijenili organizirani gradski vatromet kojega ove godine nije bilo jer je Grad Rijeka odlučio zaštiti četveronožne ljubimce od buke te novac namijenjen vatrometu usmjeriti udrugama za brigu o životinjama.

Bilo je zabavno, veselo i raspjevano, a ovom prilikom i Riportal vam još jednom svima želi sve najbolje u 2023. godini, neka u najmanju ruku bude neusporedivo bolja od 2022. godine!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari