Rijeka ima veliko srce!

Pročitajte dirljiv facebook status naše sugrađanke koja je bila svjedok prometne nesreće u Rijeci!

Jučer sam bila svjedok saobraćajne nesreće. Vrijeme i mjesto nevažni… Sve je prošlo OK… malo zgužvanog lima i čvrga na glavi. Sve u svemu kako je moglo biti prošlo je SUPER…

e sad zašto ovo pišem?
Nakon desetak dana užasnog razočarenja uzrokovanog čitanjem i slušanjem raznoraznih komantara na temu izbjeglica u kojima se jasno vidi da je dobar dio nas zaboravio osnovnu zadaću BITI ČOVJEK jučer sam imala ispunjeno srce. Vratila mi se vjera u čovjeka i u cijeloj toj nesreći bila sam zadovoljna, ispunjena koliko god to možda glupo zvučalo….
Naime, mi smo valjda bili drugi auto iza toga nesretnika, ali na mjestu nesreće odmah je stao i onaj ispred nas i još barem četiri automobila iza, čak i jedan mladi engleski par. Jedni su ozljeđenog čuvali, drugi postavljali trokut, usporavali promet, treći zvali hitnu, četvrti 112 i to bez riječi!
Nitko nikome nije rekao što da radi, svi smo sve znali, jedni drugima čitali misli…
Dragi moji nepoznati i poznati Riječani HVALA VAM! Hvala vam što se i dalje ljudi. Ponosna sam na nas – Napisala je Željka Barbarić na svojem Facebook profilu.

Potpuno se slažemo sa Željkom! I sami smo se nebrojno puta promovirajući humanitarne akcije ili objavljujući informacije o nestalim osobama uvjerili kako Riječanke i Riječani imaju veliko srce! Naše objave o potrebi darivanja krvi facebookom je podijelilo na desetke tisuća čitatelja i zasigurno su time doprinijeli da neki život bude spašen!

Dragi čitatelji, Riječanke i Riječani hvala vam od srca! Možemo mirno spavati jer znamo da ste tu i kad bi nama zatrebala pomoć.

Redakcija portala Riječan.in

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari