OD 15. LIPNJA

Rijeka kontakt centar postaje dio Rijeka CityCard portala

Foto: Riportal

Rijeka kontakt centar (RKC) od 15. lipnja postaje dio Rijeka CityCard portala (RCC).

Sve korisne informacije koje su se mogle pratili putem Rijeka kontakt centra, moći će se pronaći i dobivati putem RCC Infocentra. Radi se o informacijama o isključenjima struje, vode, plina te obavijestima o radovima, kao i popunjenosti parkirališta.

Iz Poslovnih sustava, koji upravljaju RCC portalom, upozoravaju građane da će im obavijesti o radovima i isključenjima, ukoliko ne izrade korisnički račun na RCC portalu, prestati dolaziti nakon gašenja Rijeka kontakt centra.

„Ukoliko već koristite sve mogućnosti koje Rijeka CityCard portal pruža, ne morate brinuti jer su vaši odabiri ulica, koje ste pratili putem RKC-a u smislu najava radova te isključenja struje, vode, plina, automatski povezani s vašim profilom na RCC portalu. Ubuduće ćete dobivati sve korisne obavijesti na e-mail, a do tad pogledajte kako izgleda novi RCC Infocentar te koje smo sve korisne dodatke pripremili za vas“, ističu iz Rijeka CityCard portala.

RCC portal nudi više usluga koje mogu olakšati život u Rijeci

Osim Infocentra, na RCC portalu dostupno je više online usluga koje mogu olakšati život u Rijeci. Tako je na RCC portalu moguće dobiti pregled različitih usluga te bez dodatnih naknada plaćati račune za usluge Autotroleja, Ri-Stana i Rijeka plusa. U nekoliko klikova na portalu mog se produljiti mjesečne karte Autotrolej-a, izraditi Torpeda kartica, plaćati objedinjene račune Ri-Stana kreditnim i debitnim karticama, u realnom vremenu dobiti popis otvorenih računa Ri-Stana, kao i platiti satne, cjelodnevne i mjesečne karte na otvorenim i zatvorenim parkiralištima Rijeka Plusa.

Također, na RCC portalu dostupne su usluge Gradske knjižnice Rijeka, Trsatskog kaštela i Muzeja grada Rijeke. Osim obnove redovnog i tromjesečnog članstva u knjižnici, može se platiti i zakasnina, kupiti pojedinačne i grupne ulaznice za razgled stalnog postava Trsatskog kaštela te kupiti pojedinačne, grupne i obiteljske ulaznice za razgled izložbi Muzeja Grada Rijeke u tzv. Kockici na Trgu Riccarda Zanelle 1, u Palači Šećerane u Krešimirovoj 28 i za izložbu Riječki Torpedo u željezničkom skladištu, Žabica 4.

Online redomat za šaltere na Jelačićevom trgu 3 i Titovom trgu 3

Putem RCC Online redomata može se zatražiti redni broj za usluge koje se plaćaju ili ostvaruju dolaskom na šalter Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3 i Grada Rijeke na Titovom trgu 3. Online je moguće i saznati prosječno vrijeme čekanja, obrade zahtjeva te procijenjeno vrijeme dolaska na red.

VIDEO DANA:

Nadalje, uz Ricikleta sustav grada Rijeke mogu se putem RCC portala iznajmiti električni bicikli na jedan, dva ili tri sata.

Svi prijedlozi za poboljšanje RCC portala i usluga koje se nude, mogu se poslati putem e-mail adrese info@rijekacitycard.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari