RIJEČKI KARNEVAL 2022.

Galerija | Rijeka noćas nije spavala! Tisuće Riječana i gostiju plesalo uz glazbu do jutra na čak šest lokacija u središtu grada

Ljetni spektakl u režiji Riječkog karnevala

Izvanredno ljetno izdanje Riječkog karnevala okupilo je 57 karnevalskih grupa s gotovo 5000 sudionika u Karnevalskoj povorci, ali i višestruko veći broj posjetitelja, građana i turista u maškaranoj predstavi koja je spojila karnevalsku tradiciju i neviđenu ljetnu zabavu te preplavila centar, od Rive do Starog grada, od Rječine do Brajde, a i mnogo šire.

Izvanredno izdanje Karnevalske povorke tradicionalno su zatvorili Halubajski zvončari. Oni su svojom veličanstvenom bukom otjerali sve zle duhove i označili start lude zabave. Ona se noćas odvijala na 6 gradskih otvorenih lokacija, kao i u brojnim kafićima i klubovima gdje su organizirani after party-i i maškarane zabave koje su, izvanredno, u svim ugostiteljskim objektima mogle trajati do jutra.

Da odličan provod potraje do dugo u noć pobrinuli su se poznati izvođači, domaći i strani DJ-evi koji su nastupili na mnogim gradskim lokacijama te su pod zvjezdanim riječkim nebom dodatno začinili ovo izvanredno izdanje Karnevalske povorke.

Na Gatu Karoline Riječke nastupili su Koktelsi, Grooversi i DJ Malcolm, na Korzu je svirao D’ Beni band-a, a DJ party-i s nizom zvučnih domaćih i stranih imena zabavljali su posjetitelje na Titovom trgu, Koblerovom trgu, u prostoru Tarsatičkog principija i u pothodniku Ulice Vatroslava Lisinskog i Uljarske ulice.

Sinoć je definitivno bilo ludo i nezaboravno u svakom kutku grada!

Kompletan program Riječkog karnevala završit će u nedjelju svečanom “Noći krinolina na brodu Marina” koja će u stilu kostimiranih balova proteklih stoljeća ispratiti ovogodišnje izvanredno izdanje Riječkog karnevala u taktu valcera, evergreena i polke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja