RIJEKA PLUS: Od subote u Rijeci nova pravila vezana uz plaćanje dnevne parkirne karte

Ilustracija: Nel Pavletic/PIXSELL

Dnevna parkirna karta će biti važeća isključivo za parkirališnu zonu u kojoj je izdana i za sve parkirališne zone sa istom ili nižom cijenom

Iz Rijeka plusa. d.o.o. obavještavaju korisnike da su u Službenim novinama Grada Rijeke dana 10.svibnja 2019. objavljeni Opći uvjeti isporuke komunalne usluge parkiranja na uređenim javnim površinama i u javnim garažama na području grada Rijeke te Opći uvjeti isporuke komunalne usluge nadzora i premještanja nepropisno zaustavljenih ili parkiranih vozila na površinama javne namjene na području Grada Rijeke.

Navedeni opći uvjeti stupaju na snagu 18. svibnja 2019. godine.

“Novim Općim uvjetima za parkiranje nije predviđeno plaćanje satne karte za 5 sati parkiranja u roku od 8 dana za korisnike kojima je utvrđena obveza plaćanja dnevne parkirne karte, kao što je bilo do sada.

Korisnicima kojima je dnevna parkirna karta izdana zaključno sa danom 17.svibnja 2019. godine, omogućit će se plaćanje satne karte za 5 sati parkiranja u roku od 8 dana.

Dnevna parkirna karta će biti važeća isključivo za parkirališnu zonu u kojoj je izdana i za sve parkirališne zone sa istom ili nižom cijenom.”, ističu iz Rijeka plusa.

Cjeloviti tekst novih Općih uvjeta se nalazi na web stranici www.rijeka-plus.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views