Rijeka psihologije i ove godine humanitarnog karaktera: Prihod namijenjen djeci s autizmom

Foto: Ilustracija

Deveta Rijeka Psihologije održavat će se od ponedjeljka, 17. veljače do nedjelje, 23. veljače

Manifestacija, kao i svake godine, ima humanitarni karakter, pa će se i ove godine prodajom promotivnih materijala prikupljat sredstva za nabavu opreme za djecu s teškoćama iz spektra autizma koja pohađaju Podcentar predškolskog odgoja Maestral Dječjeg vrtića Rijeka.

Cilj manifestacije je popularizacija psihologije i promicanje njezinog položaja u društvu kroz organizaciju popularnih predavanja, radionica, tribina, promocija, debata, izložbi i znanstvenih kafića u različitim prostorima u Rijeci i okolici.

Rijeka psihologije održava se u organizaciji Odsjeka za psihologiju i Centra za primijenjenu psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Grada Rijeke, Sveučilišnog savjetovališnog centra Sveučilišta u Rijeci, Ri Psi Alumni kluba, Udruge studenata psihologije „Psirius“, Društva psihologa Primorsko-goranske županije te Udruge SOS Rijeka –  centar za nenasilje i ljudska prava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari