RIJEKA SREĆE: Još danas na Korzu, sutra spektakl na Molo longu!

Ispred bivše pošte na riječkom Korzu postavljen je štand na kojem još danas do 18 sati možete kupiti vaucher za preuzimanje „lampiona sreće“

“We Move” agencija, suorganizator humanitarne akcije “Rijeka sreće”, jučer je s Udrugom Rijeka 21 i brojnim građanima na Korzu obilježila Svjetski dan osoba s Down sindromom.

Ispred bivše pošte na riječkom Korzu postavljen je štand na kojem još danas do 18 sati možete kupiti vaucher za preuzimanje „lampiona sreće“ te tako pomoći udruzi Rijeka 21 kod kupnje glazbala za novu glazbenu sobu za djecu s down sindromom. (OVDJE)

Lampioni se prodaju brzo, pa požurite! „Lampioni sreće“ moći će se preuzeti 23.3. od 18 do 21 sati na posebno označenim štandovima na Riječkom lukobranu.

Sutra, u 21 sat čeka nas spektakl: s Molo longa Riječani će pustiti u nebo više od 2000 letećih lampiona te tako osvijetliti riječko nebo svojim željama.

Prije toga prisutne će zagrijati DJ i djeca udruge Rijeka 21 sa glazbenim programom koji počinje u 18 sati.

Dođite, te svojim željama usrećite djecu udruge Rijeka 21!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari