IZBOR IZ OGLASNIKA:  Pored “uobičajenih” poslova traže se i kreativci na području filmske umjetnosti i izdavaštva!

Foto. Ilustracija

 

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Aluflexpack novi d.o.o., tvrtka kojoj je glavna poslovna odgovornost proizvodnja fleksibilne ambalaže i prerada aluminijske folije, papira i savitljivih filmova, proširuje svoj tim. Traži administratora u odjelu ljudskih potencijala (m/ž),  za pogon u Umagu. Uvjeti za prijavu su VŠS, VSS – poželjno ekonomski/pravni ili društveni smjer, radno iskustvo od najmanje 2 godine na sličnim ili istim poslovima, poznavanje principa rada pri zahtjevima normi ISO standarda, napredno poznavanje rada u MS Office programima, znanje engleskog jezika, kao i vozačka dozvola B kategorije. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti klikom na brzu prijavu.

Destination Touristic Services d.o.o. trenutno zapošljava stručnog suradnika (m/ž) za administrativne poslove te terenski rad u turističkoj agenciji koncerna Der Touristik za Hrvatsku, s radnim mjestom u Puli. Opis posla uključuje komunikaciju s klijentima i poslovnim suradnicima, izradu ponuda, računa i ugovora, kao i administrativne poslove u različitim turističkim aplikacijama i sistemima. Napomena: poslodavac podržava zapošljavanje osoba s invaliditetom te zapošljavanje stranih radnika. Prijavite se.

TTO Thermotechnik d.o.o., renomirana tvrtka koja se bavi proizvodnjom i prodajom metalurških proizvoda iz područja sanitarija i grijanja, dodatno proširuje svoj tim. Traži djelatnika za radno mjesto: poslužitelj stroja (m/ž) koji će raditi na robotskom sustavu i koji treba biti tehničke struke te spretan i okretan u rukovanju s predmetima i alatima. Više provjerite na linku i prijavite se.

Pogled Naprijed, produkcija animirane serije za djecu, zapošljava na čak 15 impresivnih i kreativnih pozicija. Traže se, između ostalog, ilustrator za slikovnice i animacije (m/ž), narator/ica za dječje priče, pjevač/ica za dječje pjesme, savjetnik produkcije i marketinga (m/ž). Sve prijave se zaprimaju do 17.04., pa ne propustite klik na link kako biste provjerili bogatu poslovnu ponudu ovog poslodavca. Sretno!

Cro Ekspres d.o.o. traži vozače C kategorije (m/ž) za posao dostavljača u domaćem transportu, za stalni radni odnos. Očekuje vas dostava i prikupljanje robe na području Zagreba, Rijeke i Istre, ali i dodatna edukacija, usavršavanje i mogućnost napredovanja. Plaća – u rasponu od 5 000 kn do 8 000 kn. Sretno s prijavama.

Rentlio d.o.o., traži više senior level frontend i backend kolega/ica koji su voljni priključiti se timu od 13 ljudi i graditi dalje Rentlio priču. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju neto plaću od 12 000 do 14 000 kn. Također, ovaj poslodavac traži i više mid level frontend i backend kolega/ica koji će zarađivati 9 000 kn (neto) plaću. Mjesto rada je Zadar – rad od kuće. Kako se prijaviti na posao snova? Lako, kliknite na link i provjerite detalje.

Bilić-Erić d.o.o. za privatnu zaštitu traži zaštitara (m/ž), a kandidati iz svih županija u Hrvatskoj mogu aplicirati na natječaj. Riječ je o poslodavcu koji već 20 godina pridonosi sigurnosti i ugledu poslovnih partnera. Nudi vam se stalan posao, plaća prema složenosti radnog mjesta, plaćeni prekovremeni, uz mogućnost terenskog rada, kao i kontantan rast i mogućnost napredovanja. Prijavite se.

ABC Fashion d.o.o. za Maxi Novu traži prodavača (m/ž). Ukoliko imate stila za modne trendove, želite ugodno radno okruženje – postanite dio ove poslovne priče. Za prijavu trebate radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, osnovno poznavanje rada na računalu, izažene komunikacijske sposobnosti te sklonost timskom radu.

Meeting Point Croatia d.o.o. zapošljava turističkog predstavnika (m/ž) kojemu je osnovna zadaća da dočeka putnike te im pruži sve potrebne informacije za njihov boravak na određenoj destinaciji. Početak rada u Istri, Primorsko-goranskoj županiji, na otoku Hvaru te u Dubrovniku kreće u travnju, a traje do listopada. Ako vas zanima odličan rad u sezoni, evo prilike. Provjerite uvjete na linku.

Pro-Trade d.o.o., jedna od najuspješnijih maloprodajnih i veleprodajnih kompanija koja već 25 godina posluje na području Hrvatske i regije, ima i lanac dućana Lonci&Poklopci by Bajde u Zagrebu (3), Rijeci, Zadru i Splitu te u Ljubljani (Slovenija). Trenutno zapošljava trgovca u maloprodaji (m/ž), za navedene gradove u Hrvatskoj. Glavna zadaća na ovom radnom mjestu predstavlja poslove prodaje u trgovini posuđa i popratnog asortimana robe, naplaćivanje, razvrstavanje robe, savjetovanje kupaca te održavanje urednosti u prodajnom prostoru. Imate li dvogodišnje radno iskustvo? Vas se traži – prijavite se.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari