RIJEKA U KRETANJU: U petak 16. rujna svi na posao u tenisicama!

Cilj akcije je da građani sutra obuju tenisice i aktivno dođu do posla – pješice, biciklom, ili jednostavno siđu s autobusa nekoliko stanica ranije i tako osvijeste kretanje kao iznimno bitan faktor za psihofizičko zdravlje

Kako bi pokrenuli građane i osvijestili potrebu o važnosti kretanja i ove godine će se održati akcija „Na posao u tenisicama“ u sklopu kampanje Rijeka u kretanju 2016. godine.

U kampanju su se uključile brojne ustanove i tvrtke koje su potaknule zaposlenike da tenisice na jedan dan postanu dio njihova dress coda.

Cilj akcije je da građani sutra obuju tenisice i aktivno dođu do posla – pješice, biciklom, ili jednostavno siđu s autobusa nekoliko stanica ranije i tako osvijeste kretanje kao iznimno bitan faktor za psihofizičko zdravlje.

Akciji „Na posao u tenisicama“ priključili su se ovih godina: Grad Rijeka na čelu s Gradonačelnikom Vojkom Obersnelom, RSS Riječki Sportski Savez, Radio Rijeka, Totalni Fm – Primorski, Totalni FM Zagreb, Rog-Joma, Nestlé Adriatic, Erste Club za mlade, Tower Center Rijeka, Ekonomski fakultet u Rijeci, Građevinski fakultet u Rijeci, Udruga konobara i barmena, Thalasso Wellness Centar Opatija, Vita Nova – dom za starije, škola stranih jezika Linguae, FINA, Klapa Volosko, Odvjetnički ured Grba i Kesonja, SEO tvrtka Prvo mjesto, Centar Tehničke kulture, La Vie Photo Studio, Nastavni zavod za javno zdravstvo te agencija Libra kao idejni kreator koncepta te mnogi drugi.

Kampanja „ Na posao u tenisicama“ iz realnog svijeta uvijek se seli na društvene medije, pa molimo građane da nam kao i ranijih godina pošalju svoje „aktivne“ fotografije.

Priključite se i ove godine u petak 16. rujna 2016. u aktivnom dolasku „Na posao u tenisicama“. Svoje fotke možete poslati i na Facebook stranicu „Rijeke u kretanju“ https://www.facebook.com/rijekaukretanju/?fref=ts

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari