POZIV GRAĐANIMA

RIJEKA: “Žrtvama Vukovara i Škabrnje odajmo počast bez velikih okupljanja. Zapalite svijeću duž Vukovarske ulice…”

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

“Na taj ćemo način zajednički pridonijeti obilježavanju ovog, za cijelu Hrvatsku, iznimno značajnoga dana a ujedno umanjiti rizik daljnjega širenja epidemije koronavirusa”, priopćeno je

U povodu 18. studenoga – Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje – Grad Rijeka poziva sve građane da ovaj praznik kojim se spominjemo žrtava koje su omogućile naš život u slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj, obilježe bez velikih okupljanja

“Pozivamo građane da pijetet svim žrtvama Domovinskoga rata, a posebice žrtvi prijateljskog grada – heroja Vukovara te Škabrnje, sukladno važećim mjerama Stožera civilne zaštite i preporukama Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo, odaju paljenjem svijeća na prozorima svojih domova, kao i duž Vukovarske ulice, sutra 17. studenoga, uoči Dana sjećanja.”, priopćili su iz Grada Rijeke.

“Na taj ćemo način zajednički pridonijeti obilježavanju ovog, za cijelu Hrvatsku, iznimno značajnoga dana a ujedno odgovornim ponašanjem umanjiti rizik daljnjega ubrzanja širenja epidemije koronavirusa.”, dodali su u prioćenju za medije i javnost.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari