TOP REZULTAT

Riportal ostvario veliki uspjeh! Hvala vam, dragi čitatelji

Sjajan početak godine za Riportal!

Najčitaniji isključivo internetski medij na riječkom području i u Primorsko-goranskoj županiji odlično je odradio posao u veljači, a to se dogodilo najviše zahvaljujući vama, našim vjernim čitateljima.

Prema najrelevantnijem i najpreciznijem istraživanju čitanosti internetskih medija u Hrvatskoj (izvor: gemiusAudience), Riportal je u veljači 2023. ostvario drugi najbolji rezultat u povijesti svojeg postojanja dugog 8 godina, i to samo nekoliko tisuća čitatelja manje od apsolutnog rekorda iz siječnja 2021.

Prema rezultatima gemiusAudiencea, Riportal je u veljači 2023. posjetilo 563.402 čitatelja koji su generirali gotovo 3,7 milijuna otvaranja stranica, čime se najjači isključivo internetski medij na riječkom području učvrstio među TOP 5 najčitanijih regionalnih/lokalnih portala u Hrvatskoj.

Ovaj rezultat (možete ga vidjeti klikom u Gemiusu na net.hr grupu portala!) još jednom dokazuje da su naši čitatelji prepoznali napore koje ulažemo u kvalitetu, vjerodostojnost, relevantnost, kao i povjerenje u informacije koje im pružamo. A dokazuje i da je sveobuhvatni redizajn Riportala, koji smo odradili u travnju 2022. – bio pun pogodak!

Hvala vam, dragi čitatelji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari