VIRTUALNI SAJAM POSLOVA

RITEH priprema studente za tržište rada; Nove poslovne prilike za studente na virtualnom Job.Fairu

Tradicionalno održavanje Sajma poslova, Job.Fair, u organizaciji Tehničkog fakulteta u Rijeci, održat će se i ove godine – od 06. do 10. prosinca 2021..

Inovativna digitalna platforma postat će mjesto za više od 20 respektabilnih domaćih i inozemnih tvrtki u potrazi za educiranim i motiviranim kadrom, novim praktikantima i zaposlenicima koje će zasigurno pronaći u redovima Tehničkog fakulteta u Rijeci. Novi način održavanja pogodovao je i sudionicima i posjetiteljima te je prošlogodišnje izdanje proteklo s iznimnom posjećenošću koja će, očekuje se, ove godine biti nadmašena.

Tehnički fakultet u Rijeci prepoznao je nužnost povezivanja s realnim sektorom kako bi studenti što prije počeli učiti kroz praksu i tako razvijali svoje vještine, interese i poslovne ambicije. O uspjehu i koristi Sajma poslova najbolje svjedoče brojni alumniji, sa svih studijskih programa, kojima je fakultet dao platformu da se povežu s tvrtkom u kojoj bi voljeli primijeniti i razvijati stečeno znanje i koji danas grade uspješne karijere upravo u tim tvrtkama. Također, rastući interes tvrtki za uključivanjem ukazuje na potrebu poslodavaca da već sada u svoje redove regrutiraju sposobne i ambiciozne mlade ljude koji će njihovoj tvrtki donijeti dodatnu vrijednost. Tehnički fakultet u Rijeci se tako, nudeći podršku studentima u njihovoj poslovnoj budućnosti i proaktivnim djelovanjem prema tržištu rada, nameće  kao jedna od vodećih obrazovnih institucija u našoj zemlji.

VIDEO DANA:

Uključene tvrtke, kao i svake godine, dolaze iz različitih sektora čime se postiže raznovrsnost ponude, ali i prilika da studenti  procijene stanje, zahtjeve i uvjete rada unutar sektora.

Uspješan prijenos aktivnosti u digitalnu sferu velik je uspjeh Tehničkog fakulteta u Rijeci te jedan od mnogih iskoraka u implementaciji digitalnih medija u komunikaciji sa svojim sadašnjim i budućim studentima, zaposlenicima i zainteresiranom javnošću. Razvijanjem ovakvih platformi Tehnički fakultet u Rijeci nameće se kao jedan od inovatora na tom polju te, uz tradiciju izvrsnosti, kvalitetan kadar, uspješne studente i međunarodne suradnje, uživa status modernog fakulteta koji brine o svojim studentima, njihovim potrebama i budućnosti.

Tradicija dulja od 60 godina profilirala je Tehnički fakultet u Rijeci kao inkubator znanja i inovacija koji stvara generacije vrhunskih stručnjaka na polju tehničkih znanosti – znanstvenike 21. stoljeća!

Zato, studenti, posjetite Job.Fair, virtualni sajam poslova, od 06. do 10. prosinca, predstavite se poslodavcima, pitajte i ostvarite dragocjene poslovne kontakte.

Za više informacija posjetite društvene mreže Tehničkog fakulteta u Rijeci!

https://fest.riteh.hr/tvrtke/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari