ROK PRODULJEN DO 12. VELJAČE: Prijavite se na natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa u 2018. godini

Foto: Ilustracija

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci raspisao je u prosincu natječaj za financiranje studentskih programa u 2018. godini. Na sjednici Skupštine odlučeno kako će se rok za prijavu produljiti

Natječaj je objavljen kako bi se potaklo studente i studentske organizacije na provođenje većeg broja aktivnosti, doprinijelo podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Rijeci te osvijestilo akademsku zajednicu o volonterskom djelovanju u široj zajednici.

Također se želi postići što veće informiranje i edukacija studenata o osnovama prijavljivanja projektnih ideja, provođenju projekata i projektnog upravljanja.

Natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci za financiranje studentskih programa namijenjen je svim studentima Sveučilišta u Rijeci (neovisno o razini i vrsti studija), studentskim organizacijama (studentski zborovi sastavnica Sveučilišta u Rijeci, studentske udruge i druge organizacije studenata upisane u Registar studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci), grupe studenata koje djeluju na sveučilišnoj razini, uz prethodnu registraciju u online sustavu SZSuR-a za predaju projektnih aktivnosti.

Natječaj je otvoren od 29. prosinca 2017. godine u 23:59:59 sati do 12. veljače 2018. godine u 23:59:59 sati.

Prijaviti se može na www.natjecaj.sz-ri.com.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views