LAKA LOVA!

Roštiljajte za 1000 kuna! Produkcija za snimanje TV reklame traži mlade Riječane i Istrijane

Foto: Pexels

Mnogi su zainteresirani za dodatan posao i dodatan honorar uz današnje plaće. A ko ste malo ‘hrabriji’ i voljni stati pred kameru – čitajte dalje,  donosimo super način da zaradite koju kunu!

Produkcija i Casting agencija Serena Pro (Production and casting agency) na svom Facebook profilu redovno objavljuje oglase u kojima traže glumce i statiste za serije, filmove, reklame… Ovoga puta im je potreban veći broj statista.

Za potrebe snimanje TV reklame traže se djevojke i mladići starosti od 20 do 30 godina. Snimanje se odvija u 15. i 16. ožujka u Rovinju ili Umagu. Jedino što traže je da ste mladi  i sa urbanim stilom – odnosno da se ističete!

Smještaj i prijevoz je osigurala agencija.

Uloga je statist sa zadatkom (ekipa na roštiljadi) a honorar za roštiljanje iznosti – 1000 kuna po danu!

Također, za iste datume traže i obične statiste iste dobne skupine pa mole da javite  pristajete li na statiranje (250 kn dan) ako vas ne odabere za uloge. Prijave za statiste primaju isključivo za osobe koje su iz Rijeke i Pule, te generalno Istre.
Ako vas je oglas zainteresirao, detalje o prijavi pronađite na Produkcija i Casting agencija Serena Pro (Production and casting agency) 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari