ROTOR NA MARTINKOVCU: Sredinom desetog mjeseca kreće izgradnja

Foto: ILUSTRACIJA

Iznimno opasno raskrižje na kojem se kontinuirano događaju prometne nesreće, a stanovnici Srdoča svakodnevno imaju problem prilikom uključivanja na glavnu cestu

Na Aktualnom satu jučerašnjeg Gradskog vijeća, gradska vijećnica Tamara Martinčević upitala je u kojoj je fazi projekt izrade rotora na Martinkovcu.

Hrvatske ceste financiraju izgradnju

Vojko Obersnel je odgovorio kako su Hrvatske ceste raspisale natječaj za odabir izvođača. Radovi će se financirati sredstvima Hrvatskih cesta, premda je bilo pokušaja da se taj trošak prebaci na Grad. S obzirom na to da je u međuvremenu mijenjan status te ceste, Grad je inzistirao da se radovi provedu prema proceduri koja je prethodila prije mijenjanja statusa ceste, te da troškove podmire Hrvatske ceste kako je prethodno bilo dogovoreno. Izvođač je odabran i očekuje se da bi najduže za dva do tri tjedna trebao biti uveden u radove, a radovi bi trebali početi najkasnije sredinom 10 mjeseca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari