RYANAIR

Ryanair na proljeće nudi povratne karte iz Rijeke za London već od 158 kuna. Provjerite termine!

09.08.2013., Omisalj - Zracna luka Rijeka na otoku Krku dosad biljezi najveci rast u usporedbi s ostalim hrvatskim aerodromima. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Irski niskotarifni avioprijevoznik, Ryanair, na svojoj redovnoj liniji između Rijeke i Londona koja s prometom započinje krajem ožujka ove godine, trenutno nudi vrlo povoljne cijene povratnih aviokarata za putovanja u travnju i svibnju.

Irski niskotarifni avioprijevoznik krajem ožujka ove godine ponovno uvodi redovnu sezonsku liniju između Rijeke i Londona (Zračna luka Stansted) koja će u prometu biti do jeseni, dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom.

Trenutno je moguće kupiti povoljne povratne karte s polaskom iz Rijeke za nekoliko termina u travnju i svibnju. S obzirom na to da se od 27. siječnja ublažavaju restriktivne mjere u Velikoj Britaniji, turistička će se putovanja sada bitno lakše moći realizirati.

VIDEO DANA:

Imajte pritom na umu da je hrvatskim državljanima (kao i ostalim državljanima EU) od sada potrebna putovnica za ulazak u Veliku Britaniju.

Donosimo nekoliko preporučenih termina za putovanje s najpovoljnijim dostupnim cijenama za booking.

Rijeka – London – Rijeka:

Navedene cijene odnose se na putovanje jednog odraslog putnika na liniji Rijeka – London – Rijeka s uključenim samo jednim, manjim komadom ručne prtljage. U slučaju da želite birati sjedalo ili sa sobom uzeti veći komad ručne prtljage (carry-on) ili pak predanu prtljagu, za to ćete morati izdvojiti od 20 do 40 eura, ovisno o tome što želite.

Svakako savjetuju da karte kupite direktno na stranici avioprijevoznika kako bi, u slučaju otkazivanja ili promjena datuma putovanja, mogli lakše ostvariti svoja prava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari