SKIJAŠI JEDVA ČEKAJU

S Platka otkrili kada će početi skijaška sezona, očekuje se snijeg u većim količinama!

Druga je polovica siječnja i zima napokon počinje nalikovati zimi.  Sinoć je Rijeku pogodilo veliko nevrijeme s brojnim materijalnim štetama. Za to vrijeme na Platku je napadalo 6-7 centimetara snijega – za sada

Ove godine nažalost još nismo mogli uživati u onim pravim snježnim radostima na Platku, no isti problem zadesio je i puno veća i razglašenija skijališta.

Trenutno na Platku pada susnježica, ralica je u pogonu i čisti parking za koji se nadamo da će se kroz nekoliko dana i popuniti! vozilima izletnika Prema prognozi, danas poslijepodne ili navečer će u Gorskom kotaru napadati nešto veća količina snijega.

Ukoliko se vremenska prognoza pokaž.e točnom, od četvrtka poslijepodne podne kada temperatura zraka padne do nule pa čak ode u minus, na Platku će se moći nanositii umjetan snijeg.

To znači, prema riječima djelatnika Goranskog sportskog centra koji upravlja Platkom, da bi od utorka mogla početi i skijaška sezona na tom omiljenom izletištu Riječana, Gorana i Primoraca.

No, moramo se još malo strpjeti i nadati se da će vremenski uvjeti ići na ruku skijašima, sanjkašima i svima onima koji vole uživati u snježnim radostima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari