SPEKTAKULARAN PRIZOR!

SAMO RIJEKA! 222 baklje za 222 branitelja; Armada priredila veliku bakljadu na Riječkom lukobranu za poginule branitelje s područja PGŽ

Velikom svečanosti u četvrtak navečer Rijeci obilježena je 27. obljetnica Oluje, a u petak su dvodnevnu proslavu uveličali i pripadncii Armade

Točno u 22 sata na Riječkom lukobranu članovi Armade upriličili su, kao i prijašnjih godina, pravi spektakl!

Zapaljene su 222 baklje u čast 222 poginula hrvatska branitelja s područja Primorsko-goranske županije. Na taj način i Armada i svi simpatizeri Rijeke dali su svoj doprinos programima obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Rijeci i na Kvarneru.

Program obilježavanja odvija se tijekom cijele večeri na Gatu Karoline Riječke i Riječkom lukobranu.

Zabavno-glazbeni program započeo je u 20 sati koncertom grupe Gazde a najavljeni su i gosti iznenađenja.

Spektakularni prizor u čast poginulih hrvatskih branitelja svake godine privlači veliku pozornost Riječana i gostiju koji svojim prisustvom žele odati počast i održati sjećanje na najveću žrtvu branitelja bez kojih hrvatski narod i Hrvatska danas ne bi mogli uživati u slobodi i neovisnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari