Samostreličari i njihova pratnja uljepšali otvaranje IT konferencije

U utorak predvečer na prekrasnoj lokaciji zvonika i ostataka crkve sv. Ivana u starogradskoj jezgri Grada Raba službeno je otvorena Rab Web Conference 2022. U ugodnom ambijentu domaćini konferencije okupili su na jednom mjestu predavače, polaznike svih smjerova, sponzore i organizatore koji su iskoristili priliku za druženje i upoznavanje.

FOTO: Ivica Šubić

Samo otvaranje konferencije svojim su dolaskom uveličali rapski samostreličari i njihova pratnja koji su uz zvukove bubnjeva promarširali među okupljenim gostima donijevši dašak srednjovjekovnog ‘glamura’.

Nikola Grgurić, gradonačelnik grada Raba (FOTO: Ivica Šubić)

Rab Web Conference 2022. službeno je otvorio Nikola Grgurić, gradonačelnik Raba, koji je istaknuo važnost jednog ovakog poslovnog događaja za samu lokalnu zajednicu i općenito za turizam na otoku Rabu.

Organizatori pozdravljaju sudionike konferencije (FOTO: Ivica Šubić)

Prethodno su se sudionicima ispred organizatora obratili Marino Dedić i Mark Čipčić koji su se prisjetili kako se rodila sama ideja o Rab Web Conference te su izrazili svoje oduševljenje činjenicom da je u vrlo kratkom roku ideja postala realnost. Naravno, želja im je da ovaj IT događaj postane godišnji event baš u ovo vrijeme na otoku Rabu.

FOTO: Ivica Šubić

U srijedu (danas) i službeno kreću stručna predavanja na konferenciji, a na tri lokacije Valamarovih hotela (Padova, Imperial i Veli Mel u Loparu) polaznici će imati priliku slušati vrhunske predavače na području fronted kodiranja, backend programiranja i digitalnog marketinga (znanja koja su potrebna za izradu kompleksnih web projekata).

FOTO: Ivica Šubić

Nakon dva dana predavanja, u petak posljednjeg dana konferencije svi polaznici i predavači odlaze na Goli otok gdje će biti održana konferencija “Freedom of speech”. Uz samu konferenciju organizirana je i vožnja vlakićem po Golom otoku kao i slobodno vrijeme za samostalno istraživanje i kupanje.

FOTO: Ivica Šubić
Marino Dedić (FOTO: Ivica Šubić)

Vjerujemo da će svi sudionici konferencije uživati u ispunjenom programu, ali i uživati u prekrasnom vremenu i ljepotama otoka Raba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari