LOKALNI IZBORI

Sanja Udović: Nastavljamo raditi zajedno, jer volimo Viškovo!

Danas je uz šetnicu Putić od Miće i Vele sopele u Ronjgima svoju kandidaturu za treći mandat načelnice Općine Viškovo predstavila Sanja Udović, uz potporu koalicije SDP-PGS-HSS-HSU

Simbolično upravo na Dan Općine, provjereni tim na čelu sa Sanjom Udović i zamjenikom Denisom Mladenićem je pod sloganom „…jer volimo Viškovo“ okupljenima poručio da ima snage, energije i želje nastaviti raditi za dobrobit Općine Viškovo i da je upravo ljubav prema zavičaju ono što ih sve pokreće.

„Ponosni smo na sve ostvareno u prethodnom mandatu, između čega bih željela izdvojiti činjenicu da smo u Viškovu otvorili modernu pedijatrijsku ordinaciju, pred otvaranjem je i novi moderni vrtić, te nekoliko novouređenih igrališta primjerenih djeci svih dobi, ali i vježbališta na otvorenom za odrasle. Također svakodnevno radimo na uređenju i izgradnji infrastrukture na području Općine. Projektiraju se i grade novi rotori, kilometri cesta i vodovodne mreže, te uređuju javne površine poput one najnovije u Marinićima“ obratila se okupljenima Sanja Udović.

Načelnica Općine Viškovo potom je dodala:

„Upravo zadovoljstvo sumještana velika mi je motivacija u daljnjem radu. Svjesni smo da je još puno posla pred nama. Imamo jasnu viziju, energiju i želju da nastavimo raditi za svoj kraj i ljude iz jednog glavnog razloga – jer volimo Viškovo!“

Predsjednik SDP-a Denis Mladenić i kandidat za zamjenika načelnice zahvalio je dosadašnjim članovima koalicije na odličnoj suradnji, te izrazio zadovoljstvo što će nastaviti zajedno raditi za dobrobit Općine Viškovo.

Dio ove provjerene koalicije i dalje je i PGS čija je predsjednica Snježana Podobnik naglasila kako joj je upravo želja da se nastavi rad na projektima koji će obogatiti život u Viškovu, poput Kuće Halubajskog zvončara i nove osnovne škole u Marinićima, glavna motivacija za podršku Udović na putu prema još jednom mandatu.

Uz predstavnike SDP-a i PGS-a koalicijski sporazum potpisali su i Dijana Perić Tatalović (HSU) i Ivo Zrilić (HSS).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari