SATIRA POGODILA U CENTAR: Naša prvoaprilska šala izazvala brojne reakcije, hvala vam na tisućama pregleda, lajkova, razumijevanju i negodovanju!

Naša današnja „udarna vijest“ o skorom početku gradnje projekta Nova Kantrida izazvala je veliko zanimanje čitatelja, a svi koji su imali strpljenja pročitati tekst do kraja bili su zadovoljni smjerovima naših satiričnih strelica

Poštovani čitatelji, hvala vam na uglavnom dobrohotnim reakcijama na naš prvoaprilski tekst „EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO: Nova Kantrida počinje se graditi 1. lipnja! Titula EPK 2020. ubrzala dogovor Miškovića i Obersnela!“ (OVDJE).

Svi koji prate portal Riječanin znaju kolika je naša bezgranična privrženost HNK Rijeci i ovome gradu, odnosno njihovom budućem zajedničkom projektu Nova Kantrida, i ovim smo se napisom na satirički način željeli osvrnuti na svojevrsni „status quo“ koji već neko vrijeme vlada oko projekta „Nova Kantrida“.

Ovaj naš satirični doprinos, ukoliko je barem malo „razmrdao“ rečeni svojevrsni status quo oko projekta (a sigurno jest, jer je tekst pregledan tisućama puta, stotinama puta „lajkan“ i komentiran na najrazličitije načine), smatramo da je postigao svoj cilj.

Iskreno se nadamo da su se svi koji su imali volje pročitati tekst do kraja – a ne „prvoloptaški“ popljuvati satiru kojoj je isključiva namjera bila da zabavi, a ne uvrijedi bilo koga – barem malo i nasmijali, a svima onima drugima koji su ovaj napis shvatili kao nekakvu uvredu i blasfemično doticanje nekakvih tema i „svetinja“ koje su valjda „zaštićene“ od pokušaja satire predlažemo da pročitaju tekst još jednom i pokušaju u sebi probuditi onaj uspavani organ za vedar pogled na svijet i duhovit pristup nečemu što je očito, kada se pročita s pažnjom i do kraja, satirični pokušaj da se neke stvari izreknu javno i na taj način pokušaju „pogurati“!

Do sljedećeg 1. aprila, nemojte se previše „jaditi“ – nastojimo se svi zajedno što više smijati!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari