IVAN TOKIĆ PRVI GOST

Savjet mladih Grada Rijeke snimio prvi podcast „Ćakula mladih“

Temeljem usvojenog Programa rada za 2023., Savjet mladih Grada Rijeke na Youtube kanalu portala Moja Rijeka, koji će se preoblikovati u portal za mlade, pokrenuo je podcast “Ćakula mladih”.

„Ideja je da mladim Riječankama i mladim Riječanima, a i svima koji se tako osjećaju, približimo rad Savjeta mladih Grada Rijeke, upoznamo ih s aktualnostima u njihovom gradu, upoznamo ih s osobama koje rade s mladima ili za mlade i raspravljamo o temama od njihovog interesa“, ističu u Savjetu mladih.

U suradnji s kolegicama i kolegama iz Kišobrana, medijskog web portala čiju redakciju čine studenti i studentice Sveučilišta u Rijeci, prošli tjedan snimljen je prvi od šesnaest podcastova koji su planirani u 2023. godini. Voditelji podcasta, predsjednik Savjeta mladih Grada Rijeke Luka Čanković i članica Savjeta Nikolina Šaponja, ugostili su mladog Riječanina Ivana Tokića.

Ivan je mladi poduzetnik koji se najviše bavi vođenjem TikTok profila za kompanije. Također, pomaže firmama, kompanijama i brandovima da postignu još bolje rezultate na društvenim mrežama, ponajviše na TikToku. Prvi podcast se može pogledati na Youtube kanalu portala Moja Rijeka.

Po pitanju snimanja i montaže podcasta „Ćakula mladih“ Savjet mladih je pokrenuo suradnja sa Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci.

(Foto: Savjet mladih Grada Rijeke)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari