TEŠKE RIJEČI

SDP-ov riječki gradski vijećnik vulgarno izvrijeđao glasnogovornika slovenske vlade i – proglasio koronu “pogubnom laži”!?!

Foto: Grad Rijeka/Pixsell

Da stvar bude zanimljivija, Alekdandar Bulog je i zaposlenik Nastavnog Zavoda za javno zdravstvo PGŽ

Osvrnuvši se na medijski napis o glasnogovorniku slovenske vlade koji je po povratku s ljetovanja na Krku proglasio Hrvatsku nepoželjnom destinacijom zbog “lošeg upravljanja krizom”, riječki gradski vijećnik Aleksandar Bulog nije birao riječi kako bi ocrnio taj potez djelatnika slovenske vlade.

Njegovu objavu, javno podijeljenu na najvećoj društvenoj mreži Facebook tako da ju mogu vidjeti tisuće i tisuće korisnika, prenosimo u cijelosti, onako kako je napisana.

“Koliko narcisoidan i pokvaren moraš biti da nakon što si točao vlastitu guzicu u Jadranu na Krku, u vlastitoj nekretnini za koju ces ukoliko ima imalo pameti u ovoj Hrvatskoj morati uskoro godišnje uplaćivati golemi porez, sereš o uvođenju mjera za druge. Smrade jedan! Ovo je krucijalni dokaz da je Covid-19 od početka priče samo politički i liberalno kapitalistički a ne zdravstveni problem koji ce uskoro krepati i nadam se ukazati na glavne kreatore ove pogubne laži.”.

I ako donekle možemo razumjeti Bulogovo ogorčenje postupcima slovenske vlade, verbalno iskomuniciranima kroz osobu koja ima kuću na Krku, u oči bode pomalo konfuzan drugi dio njegove objave iz koje se može iščitati da SDP-ov riječki gradski vijećnik praktički niječe da je Covid 19 zdravstveni problem; te istodobno poziva na  razotkrivanje “glavnih kreatora ove pogubne laži”.

Neki će reći, nije ni prvi ni posljednji skeptik glede nekih aspekata globalne epidemije koronavirusa, no stvar je ipak itekako čudna jer je Bulog istodobno i voditelj Odsjeka za kontrolu voda, voda u prirodi, otpadnih voda, otpada, ekotoksikologiju i mikrobiologiju u Nastavnom Zavodu za javno zdravstvo PGŽ, čiji se djelatnici – a pogotovo epidemiolozi – već mjesecima nadljudskim snagama i u teškim uvjetima i okolnostima bore upravo protiv ovog virusa koji nam je, možda i nepovratno, svima promijenio živote.

Upit o ovim njegovim tvrdnjama, ukoliko ih smatra vrijednima pojašnjenja i raščlanjivanja, poslali smo i Aleksandru Bulogu, SDP-ovom gradskom vijećniku u Gradskom vijeću Grada Rijeke, pa ukoliko dobijemo odgovor objavit ćemo ga.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari