VRIJEDNOST 8000 KUNA

SDP Rijeka dodijelio vrijednu donaciju socijalnoj samoposluzi

U četvrtak, 14. travnja 2022. godine, u 10.30 sati, u Socijalnoj samoposluzi, Brajda 7, održana je primopredaja tradicionalne donacije namirnica u vrijednosti 8.000 kuna koje je Gradska organizacija SDP-a Rijeka na čelu sa predsjednikom Markom Filipovićem, potpredsjednicom organizacije Sandrom Krpan i članom predsjedništva Goranom Palčevskim uručila Socijalnoj samoposluzi.

“Ovim putem ujedno pozivamo i sve članove i simpatizere SDP-a da se i osobno ove godine odluče na pomoć organizacijama koje brinu o ljudima u potrebi. Živimo u vremenu koje je za mnoge naše sugrađane teško i u kojem se mnoge obitelji susreću s problemom siromaštva ili životom na granici siromaštva. Solidarnost je zato potrebnija no ikada, a ljudska ruka pomoći i suosjećanja važnija je od sjaja i raskoši blagdana.”, priopćili su iz riječkog SDP-a.

VIDEO DANA:

“Ovim činom želja nam je potaknuti i druge da osjećaj svečanosti i obiteljskog zajedništva, koji je u ovo blagdansko vrijeme snažno prisutan u svima, prošire i dalje, njeguju i u budućnosti, i to prema mnogim onim ljudima koji im nisu osobno poznati, ljudima koje mogu dirnuti svojom pažnjom i kojima mogu pomoći da barem ove blagdanske dane, a onda i dane koji slijede, provedu u toplini i sigurnosti., dodali su.

SDP-ova donacija Socijalnoj samoposluzi čin je pomaganja, ali i pokušaj skretanja pažnje na važnost zajedništva, uzajamnosti i empatije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari