SEKS U ŠKOLI! Roditelji i učenici, sudjelujte u javnoj tribini u Klubu mladih

Klub mladih Rijeka i Akcija mladih pozivaju vas da prisustvujete javnoj tribini pod nazivom „Sex u školi“

Koliko danas učenici stvarno o spolnom i zdravstvenom odgoju uče u školama? Kakvo je mišljenje struke, politike i civilnih udruženja? Kakav zdravstveni odgoj nas čeka u novom kurikulumu i da li će ga uopće biti? Kakva je statistika, kakva predožba a kakva je realnost?

Na sva ta pitanja pokušat će odgovoriti gosti tribine “Sex u školi”, druge takve u organizaciji Akcije mladih i Kluba mladih (Erazma Barčića 9a, Rijeka) koja će se održati u ponedjeljak 6. Ožujka s početkom u 19 sati.

Na javnoj tribini će sudjelovati dr. sc. Ines Strenja-Linić – predsjednica Saborskog odbora za zdravstvo i socijalnu politiku, saborska zastupnica i članica uprave KBC Rijeka; dr. med. Nataša Dragaš Zubalj – voditeljica Odjela školske i sveučilišne medicine Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije; Matej Mileusnić učenik 4. razreda Gimnazije Andrije Mohorovičića i predstavnik inicijative “U ime obitelji”. Organizatori se naime nadaju da će doći i njihov predstavnik, obzirom da se pozvana Željka Markić ispričala drugim obvezama.

Voditeljica tribine bit će Mara Prpić, maturantica Gimazije Andrije Mohorovičića, koja će moderirati – organizatori se nadaju – sadržajnu raspravu i pitanja mnogobrojne publike.

Učenici Gimnazije Andrije Mohorovičića najavili su svoj organizirani dolazak na tribinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari